Σε καταρχήν συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους ήρθαν Μάντσεστερ Σίτι και Φιλ Φόντεν!

Οι δύο πλευρές βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό σε διαπραγματεύσεις, οι οποίες πλέον βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, με τον ήδη 18 φορές διεθνή Άγγλο να είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, πενταετούς διάρκειας.

Το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί το deal και να έρθουν οι ανακοινώσεις, είναι να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες που αφορούν τα «image rights» του ποδοσφαιριστή, κάτι που δεν αναμένεται να αποτελέσει αξεπέραστο εμπόδιο.

Ο Φόντεν, ο οποίος χθες (2/10) σκόραρε το πρώτο του χατ-τρικ σε ντέρμπι του Μάντσεστερ, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Σίτι και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει 180 εμφανίσεις (με 51 γκολ και 35 ασίστ), φορώντας της φανέλα της.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»