Έτοιμη να πυροδοτήσει ίσως και τη... βόμβα του καλοκαιριού φαίνεται πως είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με τον ιδιαίτερα αξιόπιστο δημοσιογράφο της «Athletic», Ντέιβιντ Ορνστάιν, ο Έρλινγκ Χάαλαντ τα βρήκε με τους «σίτιζενς» και έχει αποδεχτεί την πρόταση που του έχουν καταθέσει.

Ο Νορβηγός στράικερ έχει συμφωνήσει στο συμβόλαιο και στους προσωπικούς όρους με την Σίτι, αλλά για να υπάρξουν ανακοινώσεις υπάρχει ακόμη δρόμος.

Συγκεκριμένα, μένει να συμφωνήσει η Σίτι με την Ντόρτμουντ για το ποσό της μεταγραφής του ικανότατου σεντερ φορ, όπως και η προμήθεια που θα πάρει ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα.

Κάπως έτσι, φαίνεται πως η μετακίνηση του Χάαλαντ από τη Ντόρτμουντ στη Μάντσεστερ Σίτι μοιάζει ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της, αλλά θα πρέπει να υπάρξει υπομονή αφού θα πρέπει να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα από τις δύο πλευρές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Φωτιά» στην κορυφή: Τα παιχνίδια των Σίτι και Άρσεναλ στην τελική ευθεία για τον τίτλο!

Η Άρσεναλ βάρεσε... κανόνι, ο Χάαλαντ έφερε τη Σίτι σε απόσταση βολής από την κορυφή!

Έβαψε κόκκινο το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με ήρωα Φαν Ντάικ στο 100' η Λίβερπουλ, ανατροπή παραμονής για τη Νότιγχαμ

Οι ενδεκάδες στο ντέρμπι τίτλου της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ

Οπαδοί της Σίτι πικάρουν την Άρσεναλ, πουλώντας μπουκάλια νερού με το έμβλημά της!

Σκόραρε στο τελευταίο του Merseyside Derby και ισοφάρισε ρεκόρ του Τζέραρντ ο Σαλάχ

Γκουαρδιόλα: «Αν χάσουμε, θα προσευχηθώ να ηττηθεί η Άρσεναλ στα ματς που απομένουν αλλά αυτό δεν θα συμβεί»

Ρατσιστική επίθεση στον Ντάνσο μετά το λάθος του στο 2-2 με την Μπράιτον

Επέστρεψε στην Championship η Κάρντιφ με γκολ… τερματοφύλακα στο 96’

Το… now or never της Άρσεναλ και η ευφυΐα του Πεπ για την ιστορική ανατροπή