Την τρίτη μεταγραφή της ενόψει της νέας σεζόν ετοιμάζει η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μετά τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Χουλιάν Άλβαρεζ, αναμένεται να κάνει επίσημη κίνηση για την απόκτηση του Κάλβιν Φίλιπς από τη Λιντς.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει εδώ και αρκετό καιρό τον 26χρονο αμυντικό μέσο, ο οποίος φέτος πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις για λογαριασμό της Λιντς. Ωστόσο, η Σίτι δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τον Άγγλο, αφού για την απόκτησή του μπορεί να ενεργοποιηθεί και η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Athletic», ο Φίλιπς προτιμά να αγωνιστεί για τους «πολίτες», οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και 60 εκατ. ευρώ στα «παγώνια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»