Σε μήλον της έριδος πάει να εξελιχθεί ο Ράφαελ Λεάο για τη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι.

Οι δύο σύλλογοι έκαναν κρούσεις για να κάνουν δικό τους τον ταλαντούχο εξτρεμ από την Πορτογαλία, με την Μίλαν να θέλει να τον πουλήσει τον Ιανουάριο για να μην τον χάσουν ως free agent το καλοκαίρι του 2024 που εκπνέει το συμβόλαιο του.

Τα δημοσιεύματα από την Αγγλία κάνουν λόγο για το εξωφρενικό ποσό των 105 εκατομμυρίων ευρώ, με τις ομάδες του νησιού να δείχνουν διατεθειμένες να τα ξοδέψουν τον Ιανουάριο ώστε να αποκτήσουν τον 23χρονο άσο.

Ο Λεάο φέτος έχει σε 18 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη 6 γκολ και 9 ασιστ. Επίσης καταλυτική ήταν η συμβολή του πέρσι για να κατακτήσουν οι «ροσονέρι» το πρωτάθλημα.



Επιμέλεια: Δανιήλ Παπαδόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»