Στην αντεπίθεση περνά η Μάντσεστερ Σίτι, με σκοπό την υπεράσπιση των συμφερόντων της.

Όπως γνωστοποίησε το κλαμπ, έχει κατατεθεί έφεση για την απόφαση ενοχής της για πολλαπλές παραβιάσεις το διάστημα 2009-2018.

Όπως ανακοίνωσαν οι «σίτιζενς», η ολοκληρωμένη έφεση κατατέθηκε στις 19:00 της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου 2026, με την ομάδα του Μάντσεστερ να αμφισβητεί ευθέως τα συμπεράσματα της ανεξάρτητης επιτροπής.



«Η σταθερή θέση του συλλόγου είναι ότι, για πολλαπλούς λόγους, η γνωμοδότηση περιέχει σαφή και ουσιώδη λάθη ως προς τον νόμο, τις αρχές και τα πραγματικά περιστατικά και δεν μπορεί να θεωρηθεί ασφαλής.

Ο σύλλογος είναι αθώος για τις κατηγορίες που διατύπωσε η Premier League και υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο αδιάσειστων αποδεικτικών στοιχείων που υποστηρίζει όλες τις θέσεις μας σχετικά με την υπόθεση»
, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»