Προς πώληση από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Εμερίκ Λαπόρτ. Όπως αναφέρει η αγγλική Mirror, οι πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης σκοπεύουν να απελευθερώσουν χώρο στην άμυνά τους μετά τη μεταγραφή του Γιόσκο Γκβάρντιολ, με την αποχώρηση του Βάσκου να θεωρείται μονόδρομος.

Ο Κροάτης στόπερ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Λειψία έναντι 90 εκατ. ευρώ, είναι δεδομένο πως προορίζεται για βασικός στο κέντρο της άμυνας του Πεπ Γκουαρντιόλα. Συν τοις άλλοις, η παρουσία του επίσης βασικού και αναντικατάστατου Ρούμπεν Ντίας, αλλά και ο μειωμένος χρόνος συμμετοχής του Ισπανού κατά την περσινή σεζόν συγκριτικά με τις προηγούμενες, καθιστούν το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το «Έτιχαντ» ακόμα πιθανότερο.

Η Mirror αναφέρει επίσης ότι οι Άρσεναλ, Τότεναμ και Άστον Βίλα έχουν στα ραντάρ τους τον Λαπόρτ, με τη Σίτι πιθανότατα να συναινέσει στην πώλησή του με ένα ποσό της τάξης των 35 εκατ. ευρώ.

Την προηγούμενη σεζόν, ο 29χρονος κατέγραψε 24 συμμετοχές με τους «πολίτες» σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αλιμπέρτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»