Δεν το... κουνάει από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Κάιλ Γουόκερ, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε, σε συνέντευξή του στο BBC. Ο 33χρονος αμυντικός αποκάλυψε πως βρέθηκε πολύ κοντά στο να μετακομίσει στη Γερμανία, για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Αναλυτικά, ο Άγγλος δεξιός μπακ δήλωσε ότι «Βρέθηκα κοντά στη Μπάγερν, αλλά στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν πολλά. Δεν ήταν γραφτό να συμβεί. Φυσικά και θα απολάμβανα μία τέτοια εμπειρία, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και κανένας δεν μπορεί να υποτιμήσει όσα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια.

Αυτό που έκρινε την υπόθεση ήταν το πόσα χρόνια μου έδινε η κάθε ομάδα. Δεν υπάρχει καμία υποτίμηση προς τη Μπάγερν. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήθελα πάντα να παίζω για τη Μάντσεστερ Σίτι. Έχω συμβόλαιο με το σύλλογο και θα παίζω για αυτόν έως ότου λήξει το συμβόλαιό μου ή με πουλήσουν, κάτι που δεν έγινε. Δεν με αντιπροσωπεύει το να μην παίζω, ώστε να αναγκάσω τους ανθρώπους της ομάδας να με δώσουν στη Μπάγερν Μονάχου».

Ο Κάιλ Γουόκερ αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «πολίτες» έως και το 2026. Στο «Έτιχαντ» βρίσκεται από το 2017, όπου έχει καταγράψει 260 συμμετοχές, με 6 γκολ και 18 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιμέλεια: Θοδωρής Δημόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»