Ακόμη μια «βόμβα» αναφορικά με το μέλλον του Μπερνάρντο Σίλβα πυροδότησε ο ισπανικός Τύπος!

Σύμφωνα με την ισπανική Mundo Deportivo, ο Πορτογάλος μέσος έχει μιλήσει με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, γνωστοποιώντας την επιθυμία του να αποχωρήσει από το «Εtihad».

Βασική επιθυμία του 28χρονου χαφ αποτελεί η μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα παρότι οι «μπλαουγκράνα» έχουν λάβει αρνητική απάντηση από την πρωταθλήτρια Αγγλίας και κάτοχο του Champions League, για ενδεχόμενη αγορά του ποδοσφαιριστή.


Ο Ισπανός τεχνικός, από την άλλη πλευρά, μετά τον χαμένο τελικό του Community Shield στα πέναλτι από την Άρσεναλ, τόνισε ότι επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ τόσο τον Μπερνάρντο Σίλβα, όσο και τον Ζοάο Κανσέλο τους οποίους η Μπαρτσελόνα έχει στην κορυφή της λίστας.

Θυμίζουμε ότι ο Μπερνάρντο Σίλβα φοράει τη φανέλα της Σίτι από το καλοκαίρι του 2017, έχοντας καταγράψει συνολικά 307 συμμετοχές, ενώ μετρά 55 τέρματα και 57 ασίστ.



Επιμέλεια: Θοδωρής Δημόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με τον Κωστούλα στην κορυφή της επίθεσης η Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ»

Η σημαία στον ιστό της: Στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι το 2030 ο αρχηγός, Ντιν Χέντερσον

Τους έπιασε… τρέλα με Σόμποσλαϊ, έτρεχαν και πανηγύριζαν μόνοι τους οι Χάκπο και Αραούχο!

Τα κατορθώματα του Τζολάκη έκαναν τη Χαλ μια εκ των πιο εντυπωσιακών ομάδων αμέσως μετά την άνοδο στην Premier

Άντεξε στην πίεση η Λίβερπουλ και απέκλεισε την Τότεναμ - Πάρτι του... ανήλικου Ντάουμαν απέναντι στην Ίπσουιτς

Η απόλυτη αποθέωση και standing ovation: Στο πόδι το Άνφιλντ για χάρη του Ρόμπερτσον

Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Στέρλινγκ!

Νεαρός ποδοσφαιριστής σόκαρε τη Γιουνάιτεντ και ζήτησε να μείνει ελεύθερος πριν κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα!

Πετάει σαν… παγώνι η Λιντς, σκόρπισε τη Νιούκαστλ και παραμένει αήττητη!

Ξανά στη Λίβερπουλ ο Τζέιμς Μίλνερ, δουλεύει για το δίπλωμα προπονητικής!