Σοκ στη Μάντσεστερ Σίτι, χάνει τον Ντε Μπρόινε μέχρι το τέλος του 2023!

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, που αποχώρησε στο πρώτο εικοσάλεπτο της πρεμιέρας απέναντι στην Μπέρνλι, υπέστη νέο τραυματισμό στο μηριαίο και η απόφαση του ιατρικού τιμ των «πολιτών» είναι να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Κάπως έτσι, θα χάσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Σίτι για το 2023 και μένει να δούμε πότε, αλλά κυρίως πως, θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα το 2024.

Παρ' όλα αυτά, δημοσιεύματα από το Βέλγιο αναφέρουν ότι δεν τίθεται θέμα συμμετοχής στο Euro του 2024 στη Γερμανία και θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ντομένικο Τεντέσκο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Σερ Άλεξ δεν περιμένει σύντομα πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ: «Μπορεί σε 10 χρόνια…»

Έπαιξε σε 17 ομάδες σε 16 χρόνια: Αποσύρθηκε στα 33 του ο Κόκερ

Τζόουνς για Σαλάχ: «Μας ζήτησε συγνώμη για τις δηλώσεις του - Είναι ένας νικητής και τον δικαιολογώ»

Ίσακ: «Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε κακή κατάσταση»

«Έπαιξαν» μπουνιές οπαδοί της Λούτον τη στιγμή που ξεσπούσαν στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΜακΤόμινεϊ βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Εύκολη δικαιολογία, δεν φταίει η Γιουνάιτεντ...»!

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι: «Αργά ή γρήγορα, στα 75 ή 76 μου, θα φύγω»

Ο Μαρέσκα διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Γκουαρδιόλα στη Σίτι: «Θα είμαι στην Τσέλσι και του χρόνου»

Ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Αγγλία ο Ρούμπεν Νέβες

Ψηλά στη λίστα τεσσάρων μεγάλων της Premier League ο Σεμένιο - Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του