Ο δημιουργός του μοναδικού τέρματος του Παναθηναϊκού (1-0) απέναντι στην Athens Kallithea, Ντάνιελ Μαντσίνι, έκανε λόγο για βοήθεια που έρχεται από τον Θεό όταν ψάχνει με επιμονή ένα γκολ, όπως συνέβη και με την ομάδα του Ρουί Βιτόρια το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

«Ήταν ένα παιχνίδι που όταν ο αντίπαλος έμεινε με 10 κι έπαιξε άμυνα. Ψάξαμε το γκολ και όταν το ψάχνεις ο Θεός σε βοηθάει, έδωσα την ασίστ στον Γερεμέγεφ και ευτυχώς πήραμε τη νίκη.

Τον τελευταίο καιρό παίζω λιγότερο αφού οι συμπαίκτες μου παίζουν πολύ καλά. Προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ και χαίρομαι που τα κατάφερα σήμερα.

Είχαμε ένα μήνα με πολλούς αγώνες και ευτυχώς πήραμε πολλές νίκες. Πλέον θα ξεκουραστούμε και θα επιστρέψουμε για την συνέχεια»
ήταν τα λόγια του στην κάμερα της Cosmote TV.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-ΑΕΛ Novibet: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για την Ένωση κόντρα στους «βυσσινί»

Άρης-Ατρόμητος: Σκληρή μάχη για το «5-8» στο Χαριλάου

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»