Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, τον αποκλεισμό του Άρη από την ΑΕΚ στο Κύπελλο, αλλά και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, μίλησε σε δηλώσεις του στο Novasports ο φορ των «κίτρινων», Ντάνιελ Μαντσίνι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο novasports:

Για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο Κύπελλο: «Δυστυχώς όσο σκληρό και αν ήταν, πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Γιατί είναι και ο τρόπος με τον οποίο έρχεται ο αποκλεισμός, καθώς πιστεύαμε ότι το κρατάμε στα χέρια μας, σχεδόν τίποτα δεν μας χώριζε από έναν τελικό. Δυστυχώς δεν καταφέραμε, δεχτήκαμε ένα χτύπημα και μετά ήρθε και το ντέρμπι της πόλης. Η δουλειά του ποδοσφαιριστή είναι να σηκώσει κεφάλι και να αντιμετωπίσει τη δύσκολη συνέχεια».

Για το επερχόμενο ματς με το Παναθηναϊκό: «Είναι δύσκολη στιγμή, είναι παγκόσμιο φαινόμενο η πανδημία έχει προκαλέσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε γιατί όπως είπα έχουμε δυνατά παιχνίδια και πρέπει να κοιτάξουμε πως να το αντιμετωπίσουμε. Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής του Άρη και όσο έχω συμβόλαιο με την ομάδα δεσμεύομαι να δίνω το 100% μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή φόρμα και είμαι έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα».

Για το τι χρειάζεται ο ίδιος: «Μπορώ να πάρω πάρα πολλά αγωνιστικά λεπτά. Αυτό θεωρώ ότι χρειάζομαι. Όσο παίζω θα νιώθω ακόμη καλύτερος. Χρειάζομαι αγωνιστικό ρυθμό, χρειάζομαι αγωνιστικά λεπτά και αυτό είναι που θέλω να εκμεταλλευτώ. Ό,τι χρειαστεί ο προπονητής θα βοηθήσω και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν: «Θέλω να μείνω με τις πολύ δυνατές φιλίες που χτίσαμε αυτή τη χρονιά. Περάσαμε πάρα πολλά πράγματα, ευχάριστα και δυσάρεστα, όλοι μαζί και με αυτό θέλω να μείνω. Δεν μπορώ να κρύψω πως με στεναχωρεί το γεγονός ότι ενώ μένουν τόσα παιχνίδια δεν θα μπορέσουμε να τους τελειώσουμε όλοι μαζί. Όπως και να έχει, εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και θα μείνω με τις αναμνήσεις που είχαμε γενικότερα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με αλλαγές η 11άδα του Ολυμπιακού: Βασικοί Πασχαλάκης, Βέζο, Μασούρας και Ναβάρο

Τσακίρης: «Άλλο ένα… match ball για την ΑΕΚ, με νίκη τελειώνει την υπόθεση τίτλος»

Νικολακόπουλος: «Ίσως ευκαιρία σήμερα για τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά να ανέβει στην τρίτη θέση»

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει τη δουλειά του, για να συνεχίσει τουλάχιστον να ελπίζει»

Τα συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον Στράτο Σεφτελή

Βρούτσης: «Οι κάμερες παρακολουθούν κάθε γωνιά του γηπέδου, ακόμα και τα αποδυτήρια»

Τσανάκας: «Το σώμα θα είναι στη Λαμία, αλλά η καρδιά είναι ήδη στο Μπέρμινχαμ για τους παίκτες του Ολυμπιακού»

Ζίβκοβιτς: «Έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις-Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατά ποτέ, μόνος δρόμος η νίκη»

Κωνσταντινίδης: «Να είμαστε πανέτοιμοι ψυχικά και σωματικά απέναντι στην ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγάλει αντίδραση εκεί που όλοι τον θεωρούν γονατισμένο»

TAGS: Άρης