Προϊόν φωτομοντάζ ήταν, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, η περιβόητη φωτογραφία του από το Final Four του 2011 στη Βαρκελώνη.

«Η πράσινη φανέλα είναι φωτομοντάζ. Βρέθηκα στο συγκεκριμένο σημείο, επειδή δεν υπήρχαν πολλά εισιτήρια ώστε να επιλέξω θέση στο γήπεδο της Βαρκελώνης», δήλωσε μιλώντας σε φοιτητές της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1.

Όσο για το λόγο που επέλεξε να μείνει στον Ολυμπιακό παρά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, είπε: «Για να φύγεις από μια ομάδα να πας σε μια άλλη, που είναι εξίσου ανταγωνιστική και το αντίπαλον δέος, πρέπει κάτι να σου λείπει από την ομάδα σου και η άλλη ομάδα να έχει κάτι παραπάνω από τη δική σου. Εγώ δεν βρήκα τίποτα από αυτά τα δύο, γι’ αυτό αποφάσισα ότι το καλύτερο ήταν να μείνω. Μια τέτοια μετακίνηση σε στιγματίζει. Όταν είσαι σε μια ομάδα 6 χρόνια, τη νιώθεις οικογένειά σου και δεν μπορείς να την αφήσεις».

Το ΝΒΑ δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό του. «Στην Αμερική θα πήγαινα μόνο για διακοπές», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το κλίμα στον Ολυμπιακό, το χαρακτήρισε οικογενειακό, αν και όπως όλες οι οικογένειες έχουν κάποιες στιγμές τις εντάσεις τους. «Όταν συναναστρέφεσαι με ανθρώπους τόσο συχνά, όπως εγώ με τους συμπαίχτες μου, και θα βριστείς και θα παίξεις μπουνιές. Όταν είσαι Έλληνας και η ομάδα είναι η οικογένειά σου, μετά από μια αποτυχία θα βγεις έξω και θα ακούσεις την κριτική του κόσμου. Ο Αμερικάνος δεν θα νιώσει αυτή την πίεση».

Ερωτηθείς για την πίεση που υπάρχει για το αποτέλεσμα στην Ελλάδα, απάντησε: «Είμαστε η χώρα της υπερβολής. Πριν δύο χρόνια, όταν κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό, μας περίμεναν 20.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, ενώ πριν έναν μήνα ήμασταν όλοι για να φύγουμε».

Τέλος, για το πώς θέλει να τον θυμούνται οι φίλαθλοι όταν αποσυρθεί, είπε: «Ως τον παίχτη που αποτελούσε μέρος της χρυσής γενιάς του Ολυμπιακού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Η προκήρυξη προβλέπει αποκλεισμό του Παναθηναϊκού - Ποινή-ρεκόρ στον Τζόουνς για… πρόθεση χειρονομίας»

Λιόλιος: «Ο υπουργός Αθλητισμού να μην αφήνει καμία σκιά, ούτε να επιτρέπει να λασπολογούν δημόσια πρόσωπα»

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για Τζόουνς και Super Cup

Έτοιμος για το ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ - Μπούτσκος: «Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

Στο μικροσκόπιο η σχέση Λιόλιου-Προμηθέα μετά την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών

Παναθηναϊκός AKTOR: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι θέατρο σκιών, ο Λιόλιος κουνάει τις μαριονέτες - Παραίτηση ή αποπομπή»!

Τρεις αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο στον Ταϊρίκ Τζόουνς για χειρονομία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό AKTOR για την απουσία του από το Super Cup

Βαριά πρόστιμα σε Αταμάν, Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με Ολυμπιακό