Στους τελικούς απέναντι στον Παναθηναϊκό έριξε ο Βαγγέλης Μάντζαρης το βάρος μετά την πρόκριση επί του Άρη. Ο Έλληνας γκαρντ, μιλώντας στο Cosmote Sport, τόνισε πως μετά τον χαμένο τελικό της Ευρωλίγκας άπαντες στον Ολυμπιακό ρίχνουν το βάρος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

« Υπήρχε στεναχώρια για τον χαμένο τελικό, αλλά το αφήνουμε πίσω. Η ζωή συνεχίζεται, τελείωσε ένα όμορφο παιχνίδι. Έχουμε επικεντρωθεί στον τελευταίο και πιο σημαντικό στόχο, το πρωτάθλημα. Πάμε να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα έδρας και να πάρουμε το πρωτάθλημα που θα δώσει χαρά στον κόσμο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν χρειάζεται κάποιο σχόλιο»: Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με τη φάση Ναν-Φουρνιέ από άλλη κάμερα

ΠΑΟ: «Δεν είναι τρόπος αντίδρασης ο ευτελισμός, ο υποβιβασμός στην Α2 - Θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων για το πρωτάθλημα»!

Γιαννακόπουλος: «Επί Βασιλακόπουλου πήρατε τίτλο με 7 βήματα Σπανούλη, στη νέα ΕΟΚ ούτε ένα λάθος υπέρ του Παναθηναϊκού»

«Ντράπηκε και η ντροπή»: Η αντίδραση της Πέννυς Ρόγκα για τον πρώτο τελικό της Stoiximan GBL στο ΣΕΦ

H αντίδραση του ιδιοκτήτη της Χάποελ στο ξέσπασμα του Αταμάν

Ολυμπιακός: Τι δείχνει η ιστορία όταν κάνει το 1-0 στο ΣΕΦ

Κατώτερος των περιστάσεων ο Χέιζ-Ντέιβις, τα «έσπασε» στο ΣΕΦ με 1/13 σουτ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Game 1 των τελικών

«Δύο διαφορετικά ματς σε ένα»: Η ανάλυση Ζέρβα-Ρομπόλη από το ΣΕΦ για το Game 1

Φουρνιέ: «Η πρόκληση σε αυτούς τους τελικούς είναι να μη σκεφτόμαστε την Ευρωλίγκα - Πρέπει να παίξουμε καλύτερα»