Ο ίδιος έκανε μεγάλη εμφάνιση με 14 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ, αλλά ο Βαγγέλης Μάντζαρης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον απεσταλμένο του, Νίκο Ζέρβα, η νίκη στη Βιτόρια ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Όταν κερδίζεις μια ομάδα που έχει τόσο υψηλό μέσο όρο σκορ και την κατεβάζεις τόσους πόντους, παρότι στο φινάλε ήμασταν κακοί, είναι πολύ σημαντικό. Ο καθένας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε εξαιρετική δουλειά στην προσωπική άμυνα», τόνισε.

Όσο για το πρόγραμμα που φέρνει Μπάμπεργκ (εντός) και Ζαλγκίρις (εκτός) επιτρέποντας σχέδια για… 4-0 στον όμιλο, ο 25χρονος γκαρντ δεν φάνηκε να προτρέχει. «Αν έρθει το 4-0 καλώς να έρθει, αλλά κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι ξεχωριστά. Και πέρσι ήμασταν στο 6-1 στον πρώτο γύρο του Top 16, αλλά δεν είχαμε τελικά πλεονέκτημα έδρας. Για την ώρα κοιτάμε το δύσκολο παιχνίδι με το Ρέθυμνο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζέρβας: «Πολύ δύσκολη η αποστολή του Ολυμπιακού στο Κάουνας-Τι πρέπει να κάνει με Βαλαντσιούνας»

Ζάλγκιρις-Ολυμπιακός: Στο Κάουνας για το 2/2 στην Ευρωλίγκα οι «ερυθρόλευκοι»

EuroLeague: Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» αρχίζει με ντέρμπι και μεγάλες αναμετρήσεις

Ναβάρο: «Βρισκόμαστε μπροστά σε διαφορετικές καταστάσεις και πρέπει να μάθουμε να τις διαχειριζόμαστε»

Πενιαρόγια: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Παρί – Δύσκολα θα παίξει ο Λοβέρν»

«Πολύ δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό»: Το σχόλιο Ζέρβα από την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο Κάουνας

Μίλερ-ΜακΙντάιρ και Εντζάι δοκίμασαν παραδοσιακά ελληνικά πιάτα σε βίντεο που δημοσίευσε η Ευρωλίγκα

Νέο σύστημα ορισμού διαιτητών στην Euroleague με τη χρήση AI

Μετά από τη Μακάμπι, και η Χάποελ Τελ Αβίβ αιτήθηκε να δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της στην Κύπρο

Μασιούλις: «Δύσκολο να περιορίσεις τον Ολυμπιακό-Δεν θα βλέπω τον Σακίλ, αλλά την ομάδα μου»