Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM με αφορμή τη συμμετοχή του στο φιλανθρωπικό event κατά των ναρκωτικών, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης στον bwinΣΠΟΡ FM:

Για τον φιλανθρωπικό αγώνα: «Μεγάλη τιμή για εμένα που βρίσκομαι εδώ με αυτούς τους σπουδαίους αθλητές, θρύλους του ποδοσφαίρου που έκαναν όλη την χώρα μας να πανηγυρίσει τότε στους δρόμους. Επίσης είναι ακόμη μεγαλύτερη τιμή που βρισκόμαστε εδώ πέρα για αυτόν τον ιδιαίτερο σκοπό, να βοηθήσουμε με το δικό μας τρόπο και να περάσουμε το δικό μας μήνυμα στην καταπολέμηση κατά των ναρκωτικών, που είναι μια μάστιγα που πληγώνει την κοινωνία μας. Οπότε να πούμε ένα μπράβο σε όλους όσοι έχουν διοργανώσει αυτό το event. Εμένα είναι χαρά μου να είμαι εδώ, να παίζω, να αθλούμαι».

Έχεις σκοράρει τα δυο γκολ και είσαι απο τους διακριθέντες στο ματς: «Όλοι στο σχολείο παλιά παίζαμε ποδόσφαιρο, και ποιος δεν έπαιζε. Μετά τον χιαστό μου με τον Ολυμπιακό, φοβόμουν την μπάλα, δεν έπαιζα καθόλου, αλλά τα βασικά τα ξέρουμε, μπορούμε να κινηθούμε. Με τα παπούτσια αυτά είναι δύσκολο να κινηθούμε εμείς οι μπασκετμπολίστες, αλλά τα βασικά προσπαθούμε να τα κάνουμε».



Για το προολυμπιακό τουρνουά και την εμφάνιση της Εθνικής μας: «Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από όλα τα παιδιά, έδωσαν το κάτι παραπάνω από το 100%, ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ξέρουμε όλοι κάτω από πόσες δύσκολες συνθήκες παίζουν τα παιδιά, με τους τραυματίες, που είναι σε άλλη ήπειρο, άλλη ώρα. Όλα αυτά είναι πολύ δύσκολα και με το μεγάλο φαβορί του Καναδά που έχει πολλούς NBAερς, παρόλο αυτά τους κοιτάξαμε στα μάτια και μακάρι να κάνουμε ό, τι καλύτερο γίνεται για να τους αντιμετωπίσουμε στον τελικό, να πάρουμε εμείς αυτή τη νίκη και να περάσουμε στους Ολυμπιακούς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube