Την πρώτη του προπόνηση στην επιστροφή του στον Άρη πραγματοποίησε με τους παίκτες ο Άκης Μάντζιος στο «Δασυγένειο».

Ο τεχνικός των «κίτρινων» στην ομιλία που είχε με τους παίκτες, ανέφερε ότι αδίκησαν τον εαυτό τους στα προηγούμενα παιχνίδια, τονίζοντας ότι χρειάζεται αντίδραση απ' όλους και στο επόμενο παιχνίδι του Άρη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

«Έχω δει όλα τα παιχνίδια του Άρη φέτος κι αυτό που θέλω να πω είναι ότι αδικήσατε τους εαυτούς σας και τον Άρη. Τραβάμε γραμμή όμως . Ότι έγινε έγινε και δεν αλλάζει. Από σήμερα θέλω να σηκώστε κεφάλι και να δουλέψετε στο 100% για να αλλάξουμε την κατάσταση . Εγώ πιστεύω στην ομάδα γι' αυτό είμαι εδώ. Θέλει καρδιά και ψυχή. Χρειάζεται αντίδραση εδώ και τώρα και την Κυριακή δεν υπάρχει άλλο αποτελέσματα από τη νίκη», ανέφερε στην ομιλία του ο Μάντζιος.

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή (03/09, 20:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

TAGS: Άρης