Ένα θετικό αποτέλεσμα, υπονοώντας ότι θα ήταν ικανοποιημένος ακόμα και με την ισοπαλία, αναζητά ο Άρης κόντρα στην Αστάνα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Άκη Μάντζιου.

«Ο αντίπαλός μας είναι καλός, έχει αρκετά παιχνίδια επίσημα στα πόδια του και ένα συν ακόμα ο συνθετικός χλοοτάπητας που ίσως παίξει ρόλο στη διάρκεια του παιχνιδιού», σχολίασε ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης (16:00) με την ομάδα του Καζακστάν για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

«Τώρα ασχολούμαστε μόνο με την Αστάνα. Έχουν γίνει οι εισηγήσεις για τις μεταγραφές, η διοίκηση κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα», απάντησε σε ερώτηση που δέχθηκε για τα μεταγραφικά.

Αναλυτικά μίλησε:

-το ματς με την Αστάνα: «Περιμένω να έρθει το ματς, προετοιμαστήκαμε από την πρώτη μέρα για να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας είναι καλός, έχει αρκετά παιχνίδια επίσημα στα πόδια του και ένα συν ακόμα ο συνθετικός χλοοτάπητας που ίσως παίξει ρόλο στη διάρκεια του παιχνιδιού».

-το γεγονός ότι είναι το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς ως προπονητής του Άρη: «Είναι ένα συναίσθημα που θέλαμε, δεν υπάρχει άγχος, προσπαθούμε να αξιολογήσουμε τον αντίπαλο και αυτό κάνουμε τόσο καιρό. Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε».

-το σχήμα που έχει στο μυαλό του: «Γνωρίζετε ότι σε κάποιες θέσεις δεν έχουμε πολλές εναλλακτικές. Έχουμε ένα κενό ακόμα, για αποφασίσουμε αύριο».

- τα στοιχεία του αντιπάλου: «Είναι μια καλή ομάδα, με αγωνιστικό ρυθμό. Έχει επιθετικές αρετές, γίνεται επικίνδυνη αλλά από ότι έχουμε δει, δέχεται και εύκολα γκολ. Έχουμε πάρει πολλά δείγματα από την Αστάνα και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε».

- το αν ωφελεί ή όχι η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ: «Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. Θα φανεί μετά τα δύο παιχνίδια».

- τον κόσμο: «Σίγουρα θα παίξει ρόλο το ότι δεν θα έχουν υποστήριξη οι παίκτες της Αστάνα. Ο κόσμος του Άρη δίνει τεράστια δυναμική στην ομάδα και αναμένουμε να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας την άλλη εβδομάδα».

-το αποτέλεσμα που θα τον κάνει ευχαριστημένο: «Οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα έρθει είναι στα συν. Όμως τα παιχνίδια είναι διπλά, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι».

- τις μεταγραφές: «Τώρα ασχολούμαστε μόνο με την Αστάνα. Έχουν γίνει οι εισηγήσεις για τις μεταγραφές, η διοίκηση κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μώραλης για τον τελικό του Conference: «Τρεις γιγαντοοθόνες σε διαφορετικά σημεία του Πειραιά»

«Δεν περνάει η ώρα να σας δω εκεί» το μήνυμα του Ποντένσε για τον τελικό του Conference

Γιγαντοοθόνες στο «Αρτέμιο Φράνκι» για τον τελικό του Conference μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο: Ζευγάρι 80άρηδων φίλων της Φιορεντίνα έρχονται για τον τελικό με Ολυμπιακό

Γιόβετιτς: «Θα είναι σαν να παίζουμε εντός έδρας στην OPAP Arena - Δεν θα πανηγυρίσω, αν σκοράρω»

Στην πλατεία Κοτζιά ο εορτασμός του τελικού του Europa Conference League

Σπουδαία κίνηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός: Κάλεσε τον μικρό Γιαννάκη στον τελικό του Conference League!

Πλησιάζει το sold out για τη Φιορεντίνα - Έφυγαν σχεδόν 8 χιλ. εισιτήρια για OPAP Arena

Ολυμπιακός: «Αίτηση από το 90% των κατόχων διαρκείας για ένα εισιτήριο για Conference - Μέσα στην εβδομάδα οι τυχεροί»!

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ στο πρώτο εκτός έδρας της νέας σεζόν από την UEFA!

TAGS: Άρης