Ο Άκης Μάντζιος περίμενε από τους παίκτες του Άρη πως θα αφήσουν γρήγορα πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό. Οι «κίτρινοι» πέρασαν με 3-0 από το Αλκαζάρ και είναι ξανά στην κορυφή (έστω και με ματς περισσότερο από τους Πειραιώτες).

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη προσπάθεια. Ήταν μια νίκη αρκετά δύσκολη. Το ζητούμενο ήταν ότι θέλαμε να αντιδράσουμε. Ήμουν σίγουρος ότι θα αντιδράσουμε! Μας στενοχώρησε η ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μας επηρέασε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, δουλέψαμε καλά, μπήκαμε στις συνθήκες του αγώνα, ανταποκριθήκαμε καλά στο παιχνίδι της Λάρισας, κάναμε τα γκολ, είχαμε κι άλλες φάσεις, είχε και η ΑΕΛ. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά σε τρεις μέρες έχουμε ένα ακόμα εξίσου σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο», τόνισε στη Nova ο προπονητής του Άρη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: «Ξανά βροντερό ''παρών'' από τον 12ο παίκτη - Μόνο η θύρα 1 για τις ανάγκες των φίλων της ΑΕΚ»

Επέστρεψε ο Ντέσερς στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού - Χωρίς Ίνγκασον, Κυριακόπουλο, Πελίστρι η αποστολή με Παναιτωλικό

Αθανασίου: «Νίκη με Παναιτωλικό για να πάει με… αύρα στο πιο σπουδαίο ευρωπαϊκό του ματς τα τελευταία χρόνια»

Ηχηρό μήνυμα του Ατρόμητου κατά του σχολικού εκφοβισμού

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ πιθανόν να ξεκινήσει με Ελίασον ή Λιούμπιτσιτς αντί του Γκατσίνοβιτς στο Περιστέρι»

Νικολακόπουλος: «Δύσκολο γήπεδο το Παγκρήτιο για τον Ολυμπιακό, που όμως καίγεται για το ''διπλό''»

Τα «χρόνια πολλά» του Ολυμπιακού στον Μεντιλίμπαρ

Μπαντής: «Τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από την αξία της ανθρώπινης ζωής»

Το «καμπανάκι» του Νίκολιτς και οι σκέψεις του για Περιστέρι

ΑΕΛ Novibet-Asteras AKTOR: Από τα κομβικότερα παιχνίδια της σεζόν

TAGS: Άρης