Ο Άκης Μάντζιος μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Άρη με 3-2 από τον Αστέρα Τρίπολης, στάθηκε στα λάθη της ομάδας του και στην έλλειψη αντίδρασης που είχαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο 45λεπτο στη διάρκεια του οποίου ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, δίχως ουσιαστική απειλή από τον αντίπαλο, πετύχαμε δύο όμορφα γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει περισσότερο.

Ξεκινώντας από το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και συνεχίζοντας στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου, ήταν σα να ήταν άλλη ομάδα στο γήπεδο. Κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε το δικαίωμα στον Αστέρα να ανατρέψει το αποτέλεσμα με συνέπεια να μην πάρουμε κάτι από το παιχνίδι.

Με τόσα κακά διαστήματα δεν μπορείς να πάρεις πολλά… Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά σε νοοτροπία και ψυχολογία»
, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να μιλήσουμε με τα παιδιά γι’ αυτό το κακό διάστημα που είχαμε. Δείξαμε σαν να μην μπήκαμε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την έλλειψη αντίδρασης μετά το 3-2 του Αστέρα: «Όταν εξελίσσονται έτσι τα πράγματα χάνεις την ηρεμία σου και δεν είχαμε την ψυχολογία για να απειλήσουμε. Κάναμε δύο-τρία σουτ… Πρέπει να βρούμε λύσεις σε θέματα που έχουμε σαν ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος

TAGS: Άρης