Ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως το ματς στο Περιστέρι ολοκλήρωσε ένα σερί εννιά εκτός έδρας αγώνων για τον Αρη και για αυτό βγήκε η κούραση κόντρα στον Ατρόμητο στα τελευταία λεπτά, οπότε θεωρεί πως τώρα χρειάζεται ξεκούραση και να βελτιωθούν για το φινάλε της σεζόν.

Αναλυτικά: «Θέλαμε τη νίκη σήμερα και για την ψυχολογία μας. Κλείσαμε έναν κύκλο 13 αγώνων, με τα εννιά εκτός. Κάναμε μία σημαντική νίκη και ουσιαστικά εξασφαλίσαμε τα πλέι οφ. Είμαστε χαρούμενοι. Έχουμε μία γεμάτη εβδομάδα για να ξεκουραστούμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Είχαμε καλές και κακές στιγμές. Στο τέλος, φάνηκε λίγο η κόπωση, αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Όταν νικάς κι έχεις συνεχόμενες επιτυχίες, αυτό απελευθερώνει την ομάδα. Το κυριότερο, όμως, είναι να ξεκουραστεί η ομάδα. Είχαμε μία δύσκολη περίοδο. Έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, ώστε να τελειώσουμε τη χρονιά πετυχαίνοντας τους στόχους που έχουμε θέσει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Γκερέιρο που απασχολεί και τον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αντέδρασε όπως έπρεπε στην επίθεση που γινόταν εις βάρος της μετά τον Βόλο»

Τσανάκας: «Η δύσκολη εξίσωση με τον Γκονζαλες ενόψει ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Την είχε ανάγκη αυτή τη διακοπή ο Παναθηναϊκός – Οι επιστροφές που περιμένει ο Νίστρουπ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανόν 2-3 μήνες έξω Άλι και Παβλένκα – Σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση του Τσιφτσή»

Νίκολιτς για Γιόβιτς: «Χρειαζόταν ένα περιβάλλον στο οποίο θα ένιωθε εμπιστοσύνη και αγάπη»

Νίκολιτς για Βίντα: «Αποδέχτηκε τον νέο του ρόλο - Τον χαρακτηρίζουν η νοοτροπία του και η μαχητικότητά του»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέος τα είπε, γιατί ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος»

Χριστογεώργος: «Μοναδικό αυτό που βιώνουμε, δεν μπορούσα να το φανταστώ κάτι τόσο μεγάλο»

Επέστρεψε στην Τούμπα ο Σβαμπ: «Γειά σου ΠΑΟΚάρα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά»

TAGS: Άρης