Με γκολ του Φραν Βέλεθ ο Άρης επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote Tv, ο προπονητής των «κίτρινων», Άκης Μάντζιος, ανέφερε πως η ομάδα του έκανε το πρώτο βήμα και περιμένει με ανυπομονησία το δεύτερο ματς για κάνει αυτό που πρέπει και να πανηγυρίσει με τον κόσμο της την πρόκριση.

«Κάναμε το πρώτο βήμα σε ένα δύσκολο γήπεδο, με ωραία ατμόσφαιρα που τόσο έλειψε το τελευταίο διάστημα. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Δεχτήκαμε πίεση από λάθη δικά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Βρήκαμε το γκολ και τώρα περιμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας για να κάνουμε αυτό που πρέπει και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

TAGS: Άρης