Ο Άρης διοργάνωσε ένα λαμπερό γκαλά για τα 110 χρόνια ιστορίας του, στο οποίο παρευρέθηκαν σπουδαίοι καλεσμένοι και πολλαπλές ξεχωριστές μορφές της ομάδας.

Το παρόν έδωσε και ο νυν προπονητής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός βράβευσε την τελευταία ομάδα των «κίτρινων» που κατέκτησε τίτλο, και συγκεκριμένα αυτή της σεζόν 1969-1970 που στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας.

Μάλιστα, ο Μάντζιος υποσχέθηκε τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού στον τελικό του φετινού Κυπέλλου Betsson, τονίζοντας πως θα φέρει την κούπα ξανά στη Θεσσαλονίκη.

«Θα διεκδικήσουμε το κύπελλο και θα το φέρουμε στη Θεσσαλονίκη», είπε μεταξύ άλλων επί του θέματος ο προπονητής του Άρη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανόν 2-3 μήνες έξω Άλι και Παβλένκα – Σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση του Τσιφτσή»

Νίκολιτς για Γιόβιτς: «Χρειαζόταν ένα περιβάλλον στο οποίο θα ένιωθε εμπιστοσύνη και αγάπη»

Νίκολιτς για Βίντα: «Αποδέχτηκε τον νέο του ρόλο - Τον χαρακτηρίζουν η νοοτροπία του και η μαχητικότητά του»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέος τα είπε, γιατί ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος»

Χριστογεώργος: «Μοναδικό αυτό που βιώνουμε, δεν μπορούσα να το φανταστώ κάτι τόσο μεγάλο»

Επέστρεψε στην Τούμπα ο Σβαμπ: «Γειά σου ΠΑΟΚάρα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά»

Σοκ στον ΠΑΟΚ με Τάχα Άλι και Παβλένκα, μπαίνουν και οι δυο στο χειρουργείο!

Η θέση της ΑΕΚ για την κεντρική διαχείριση - Προτείνει ταμείο ειδικού σκοπού για τις ομάδες εκτός Big 4

«Μου αρέσει το 1vs1 και να βοηθάω την ομάδα να σκοράει»: Επίσημο και του Οφόρι στον Ατρόμητο!

Λύση μέσω της Deloitte για τα τηλεοπτικά έσοδα – Τι συζητήθηκε στη συνάντηση των Big-4

TAGS: Άρης