Ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως ο Άρης αντιμετώπισε μια πιο έτοιμη αγωνιστικά ομάδα κι είδε αυτά που ήθελε μέσα στο γήπεδο, εξήρε τον Μανού Γκαρθία και ζήτησε περισσότερη δουλειά στη Θεσσαλονίκη και να μην έχουν τραυματισμούς.

Αναλυτικά:

Για την υποδοχή του κόσμου στον Μανού Γκαρθία: «Πολύ θετική εικόνα, αναγνωρίζει ο κόσμος της ομάδας την προσφορά του και τον χειροκροτεί. Ένας πολύ καλός παίκτης, έχει προσφέρει πολλά και η εικόνα είναι όμορφη».

Για το παιχνίδι και τη νίκη της ομάδας: «Δεν ήταν προτεραιότητα η νίκη. Θέλαμε να βγάλουμε στο γήπεδο τα πράγματα που δουλεύουμε και θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Παίζαμε με μια πιο έτοιμη ομάδα, θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι στην πορεία».

Για όσα κρατάει με το τέλος της προετοιμασίας στην Ολλανδία: «Σημαντικό πως δεν είχαμε τραυματισμούς. Γυρίζουμε στη Θεσσαλονίκη για να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet: Τα εισιτήρια με ΑΕΚ στην Allwyn Arena

Asteras AKTOR: Δωρεάν είσοδος στις γυναίκες στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Τσακίρης: «Να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει η ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»

TAGS: Άρης