Ο «Ρουμάνος» θεωρεί πως στο ξεκίνημα της αναμέτρησης θα μπορούσαν να σημειώσουν και δεύτερο γκολ, όπως και στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την υπεροχή της Βέροιας σε εκείνο το διάστημα.

Αναλυτικά: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε και δεύτερο γκολ με τις ευκαιρίες του Τομανέ, Πάουλο. Δεχτήκαμε ένα γκολ με καθαρό φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βέροια είχε την υπεροχή, αλλά δεν δημιούργησε τη μεγάλη φάση. Αντίθετα, εμείς δημιουργήσαμε τρεις μεγάλες φάσεις για γκολ. Θα μπορούσαμε να τις εκμεταλλευτούμε και να φτάσουμε στη νίκη.

Ήταν ένα παιχνίδι, μια μάχη. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και τα παιχνίδια δύσκολα. Ο μέσος όρος γκολ είναι 1,45».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: Βέροια