Ως μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση χαρακτηρίζουν άνθρωποι της Ελληνικής Αστυνομίας την υπόθεσης της επίθεσης στο μαγαζί του Σάββα Παντελίδη στον Πειραιά το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, οι Αρχές έχουν προχωρήσει ήδη στην συλλογή βίντεο από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή, από τα γύρω καταστήματα αλλά και αυτών του καταστήματος του προπονητή του Αστέρα. Τα μελετούν με στόχο να βρουν ό,τι μπορούν από στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των ατόμων που έκαναν την επίθεση, αλλά και των ηθικών αυτουργών.

Από την Ελληνική Αστυνομία θεωρούν ότι η υπόθεση έχει άμεση σχέση με την μαφία που υπάρχει στο ποδόσφαιρο και για τον λόγο αυτόν θεωρούν αρκετά σημαντική την διαλεύκανση της υπόθεσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»