Στο γεγονός πως ο Λεβαδειακός είχε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Μάγκνουσον μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ποδοσφαιριστής των Βοιωτών υπογράμμισε ότι η ομάδα του στάθηκε ανταγωνιστικά στο πρώτο μέρος, ωστόσο τα δύο γρήγορα γκολ άλλαξαν την εξέλιξη του αγώνα, ενώ χαρακτήρισε αυστηρή την απόφαση του πέναλτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν μπορώ να πω ότι το σκορ αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Ωστόσο δεχθήκαμε δυο γρήγορα γκολ. Το πέναλτι ήταν αυστηρή απόφαση. Ήταν 50-50 το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα.

Δεν μας αγχώνει κάτι μετά από την ήττα. Όταν ήρθα δεν περίμενα να έχουμε τέτοια πορεία. Είναι πολύ καλή η ομάδα και ο προπονητής. Είναι καλό να κυνηγάμε τέτοιες θέσεις.

Το γκολ μας έλειπε. Η ομάδα είναι πολύ καλή, αυτό λείπει από την ομάδα αυτή την στιγμή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκλεισαν φιλικό Άρης, Νάπολι

«Πρώτη» με ενθουσιασμό κι απουσίες για Άρη

Καρβουνιάρης: «Πολλά τα “μπράβο” του κόουτς στις προπονήσεις – Ο Κάιρινεν είναι λες και παίζει εδώ και καιρό»!

Κάιρινεν: «Πολύ ενδιαφέρον το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Να συμβάλω για να χτίσουμε κάτι ακόμη μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια»

Τσορμπατζόγλου: «Αυτοί οι δύο είναι οι πιο πιθανοί να κλείσουν άμεσα στον ΠΑΟΚ - Εξαιρετική η παρουσία του Χατσίδη»

Τσακίρης: «Επινοούν πράγματα για Πινέδα οι Μεξικανοί – Έχει ήδη… φωτογραφηθεί με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Αλεξίου»

Αντύπας: «Σε καλή κατάσταση ο Σμαΐλοβιτς - Πότε πιάνει δουλειά στον Ολυμπιακό Ζότα Σίλβα»

Λίσι: «Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα - Ελπίζω ότι θα έρθουν παίκτες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι»

«Πρώτη» με τα νέα αποκτήματα για τον Βόλο

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει ρόστερ με ενδεκάδατους, πάει για οριστικό deal με Ρόκα»