Ως μια από τις πιο δύσκολες και απογοητευτικές ήττες χαρακτήρισε ο Χάρι Μαγκουάιρ αυτήν της Αγγλίας από την Γαλλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Άγγλος αμυντικός παραδέχτηκε ότι η νοοτροπία στην ομάδα έχει αλλάξει και είχαν την ισχυρή πεποίθηση ότι θα μπορούσαν να κατακτήσουν το τρόπαιο. Όταν ρωτήθηκε για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό δήλωσε πως επικρατούσε ησυχία, με τους συμπαίκτες του να είναι φανερά απογοητευμένοι, ωστόσο, υποστήριξε πως θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες για τα «τρία λιοντάρια» στο μέλλον.

«Ήταν αρκετά ήσυχα. Πολλά παιδιά κάθισαν εκεί σκεπτόμενοι, απογοητευμένοι. Νομίζω ότι το πιο δύσκολο πράγμα για μένα, το πιο απογοητευτικό είναι ότι πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε το τουρνουά. Και αυτό δεν είναι αλαζονικό. Υπήρχαν κι άλλες ομάδες που σκέφτηκαν το ίδιο», τόνισε και πρόσθεσε, «Η νοοτροπία έχει αλλάξει μέσα στην ομάδα, και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτή η ομάδα είναι πραγματικά ταλαντούχα και πιστεύω ότι θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες για αυτούς και για εμάς. Είναι απογοητευτικό, όλοι είναι πληγωμένοι», δήλωσε ο Μαγκουάιρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η συγκινητική επιστολή του Εμπαπέ για το Μουντιάλ: «Πονάει και θα συνεχίσει να πονάει»

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο: Αυτό είναι το κορυφαίο γκολ του Μουντιάλ 2026!

«Λυπάμαι που δεν σας έδωσα άλλο ένα κύπελλο»: Το συγκινητικό μήνυμα του Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ

Τέλος εποχής για τον Βίντσιτς: Αποσύρθηκε μετά τον τελικό του Μουντιάλ

Ο Μέσι ξεπερνά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ, βλέποντας μπάλα στην τρίτη κατηγορία της Αργεντινής!

Απίστευτο: Ο Ινφαντίνο συνεχάρη τους Αργεντινούς για τον επαγγελματισμό τους, ενώ... κάνει έρευνα για τον τελικό!

Παρέδες για Μέσι: «Είχε αποφασίσει ότι ο τελικός του Μουντιάλ θα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την Αργεντινή»

Ντι Μαρία: «Για μένα το Μουντιάλ τελείωσε όταν η Αργεντινή νίκησε την Αγγλία»

Καταγγελία της Νορβηγίας εναντίον της FIFA λόγω Μπάλογκαν!

«Αποστολή εξετελέσθη»: O Πέδρο Πόρο παρέδωσε το μετάλλιο του Μουντιάλ στον παππού του