Καθόλου ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής του τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ είναι ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Άγγλος στόπερ πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη φετινή Premier League στην αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ ελέω έξι απουσιών στην άμυνα, με τους «κόκκινους διάβολους» να παίρνουν μια πολύτιμη νίκη με δυο γκολ του Μακτόμινεϊ στις καθυστερήσεις. Μάλιστα, ο 30χρονος έβγαλε την ασίστ στον Σκωτσέζο στον γκολ της νίκης στο 90+7'.

Ωστόσο, σε δηλώσεις που παραχώρησε ήταν φανερά δυσαρεστημένος, τονίζοντας ότι αν συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο θα προσπαθήσει να αποχωρήσει το επόμενο διάστημα.

«Δεν πρόκειται να μείνω εδώ όλη μου τη ζωή και να παίζω μία φορά το μήνα. Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, είμαι σίγουρος πως εγώ και ο σύλλογος θα κάτσουμε και θα συζητήσουμε για αρκετά πράγματα.

Δεν είναι δική μου απόφαση για το αν θα είμαι βασικός στο επόμενο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή όχι. Σε μερικές εβδομάδες θα γυρίσω πίσω και θα το μάθω
», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου. Θέλω να παίζω και να αισθάνομαι πως είμαι πολύτιμος για το σύλλογο. Αυτή τη στιγμή δεν παίζω όσο θα ήθελα. Το ρεκόρ που έχω με αυτό τον προπονητή μιλάει από μόνο του.

Το ποσοστό νικών που έχω είναι εκπληκτικά υψηλό. Εάν δείτε τα 15-20 τελευταία ματς που έχω αρχίσει βασικός για το σύλλογο και τη χώρα μου, είμαι πραγματικά χαρούμενος με τις εμφανίσεις μου.

Προς το παρόν επικεντρώνομαι στα δύο μεγάλα ματς της Αγγλίας έπειτα θα παλέψω για να κερδίσω πίσω τη θέση μου στην Γιουνάιτεντ και να βοηθήσω την ομάδα να σκαρφαλώσει στον βαθμολογικό πίνακα
», ήταν τα λόγια του Χάρι Μαγκουάιρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»