Στο τιμόνι των Χιτ για - τουλάχιστον - οκτώ ακόμα χρόνια θα παραμείνει ο Έρικ Σπόελστρα!

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, η ομάδα του Μαϊάμι ήρθε σε συμφωνία με τον 53χρονο προπονητή για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα οκτώ σεζόν, με τις συνολικές απολαβές του έμπειρου τεχνικού να αγγίζουν το ποσό των 120 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ποσό το οποίο φέρνει τον Σπόελστρα στη δεύτερη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων προπονητών στο ΝΒΑ, καθώς, μπροστά του στην σχετική λίστα βρίσκεται μόνο ο Γκρεγκ Πόποβιτς, που λαμβάνει ετησίως 19 εκατ. δολάρια.

Να θυμίσουμε πως ο «Coach Spo» βρίσκεται στον πάγκο των Χιτ ως head coach από το καλοκαίρι 2008, έχοντας κατακτήσει σε αυτά τα 15,5 χρόνια, δύο πρωταθλήματα, ενώ, έχει οδηγήσει την ομάδα της Φλόριντα σε ακόμα τέσσερις τελικούς του ΝΒΑ!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

NBA Top 10: Φοβερός αδερφός Γκραντ, poster από Μίλερ και τάπα SGA σε Ζούμπατς

Ευχάριστα νέα: Ο Τόπιτς επέστρεψε στις προπονήσεις των Θάντερ μετά τη μάχη του με τον καρκίνο

Αντετοκούνμπο: «Είμαι η πιο καυτή γκόμενα στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή»

Πρώτος σέντερ σε ασίστ στην ιστορία ο Γιόκιτς: «Θα πίνω μπίρες και θα λέω ψέματα στα παιδιά μου»

Μυθικός Ντόντσιτς, κατήφορος χωρίς Γιάννη για Μπακς

Αντετοκούνμπο: «Δεν έχω μιλήσει με τους Μπακς για το μέλλον μου - Ο ατζέντης μου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Κάρι για τις πιθανότητες επανασύνδεσης με Τόμσον: «Θα ήταν απίστευτο, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μακρινό σενάριο»

Η μεγάλη επανένωση: Ο Γκαρνέτ επιστρέφει από άλλο πόστο στους Τίμπεργουλβς - Θα αποσυρθεί και η φανέλα του!

Ντίλον Μπρουκς: «Εθισμένος στα social media ο Λεμπρόν, εγώ δεν μασάω απέναντί του»

Ρίβερς: «Δεν χρειάζονται σαρωτικές αλλαγές» στους Μπακς παρά το αρνητικό σερί