Ο Δημήτρης Ιτούδης αποφάσισε να θέσει επ’ αόριστον εκτός ομάδας τον Μάικ Τζέιμς μετά το τελευταίο του πειθαρχικό παράπτωμα.

«Αν ήταν στο χέρι μου, θα έπαιζα σήμερα. Αλλά, ξέρετε, τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θες εσύ», έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός γκαρντ που θα λείψει από τα ματς της διαβολοβδομάδας με Ζενίτ και Χίμκι.

Παράλληλα, σε ερώτηση ενός follower του για το αν θα έκανε «έκπτωση» στο συμβόλαιό του, απάντησε κατηγορηματικά «Με τίποτα!».



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!