Ενοχλημένος με την ανακοίνωση της Ευρωλίγκας, στην οποία παραδέχτηκε διαιτητικό λάθος εις βάρος της Εφές στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς με τη Μονακό, εμφανίστηκε ο Μάικ Τζέιμς.

Ο γκαρντ της ομάδας του Πριγκιπάτου τόνισε πως έγιναν αρκετά λάθη από τους διαιτητές και κανονικά θα έπρεπε να αναφερθούν όλα, ωστόσο παράλληλα ανέφερε πως είναι κάτι που συμβαίνει στους αγώνες.

«Πιστεύω ότι αν ανακοινώνονται αυτά, τότε θα πρέπει να ανακοινώνονται όλα όσα δεν ήταν σωστά στο παιχνίδι. Οι διαιτητές δεν είναι τέλειοι και ούτε και εμείς. Όπως έχασα κάποια σουτ, έτσι και εκείνοι έχασαν κάποια σφυρίγματα. Έτσι πάει το παιχνίδι», ανέφερε στο «τιτίβισμά» του ο Αμερικανός γκαρντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

AS: «Δεν κλείνει την πόρτα στο ΝΒΑ Europe η Μπαρτσελόνα»

Ζέρβας: «Πρέπει να κάνει το καθήκον του ο Ολυμπιακός με την Παρτίζαν αν θέλει να ανέβει και άλλο»

Αταμάν: «Κάθε ματς είναι must win γιατί θέλουμε να κλείσουμε την κανονική περίοδο στην καλύτερη θέση»

Σορτς: «Κλειδί θα είναι η άμυνά μας - Πρέπει να νικήσουμε τη Μπάγερν»

Πλήγμα για τον Παναθηναϊκό AKTOR: Χωρίς Ναν κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου!

Παρτίζαν-Ολυμπιακός: Στο Βελιγράδι για το «διπλό» οι Πειραιώτες

Ντόρσεϊ: «Ο κόσμος εκπλήσσεται με αυτά που κάνω, όχι όμως εγώ - Η προηγούμενη σεζόν μου έχτισε νοοτροπία»

Ζέρβας: «Έχει το... μαχαίρι και το καρπούζι με την Παρτίζαν ο Ολυμπιακός - Θα πάρει χρόνο ο ΜακΚίσικ»

Πέιν: «Παίζει πραγματικά πάρα πολύ καλά ο Ολυμπιακός - Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό της Euroleague»

Υπό αμφισβήτηση το μέλλον Μοτιεγιούνας στη Εuroleague - Οι ομάδες εξερευνούν άλλους υποψήφιους CEO