Ο Μάικ Τζέιμς δεν έχει… φίλτρο όταν μιλά δημόσια και το απέδειξε για μια ακόμη φορά. Κάνοντας ένα live στο Instagram, κάποιος φίλαθλος, προφανώς του Ολυμπιακού, σχολίασε «Ο Βεζένκοφ είναι καλύτερος από σένα» και προκάλεσε την αντίδραση του Αμερικανού γκαρντ της Μονακό.

«Καλύτερος από μένα ο Βεζένκοφ; Σε τι; Δεν μπορεί να βλέπεις μπάσκετ και να σκαρφίστηκες αυτό το πράγμα», ήταν το λιτό πλην όμως… φαρμακερό σχόλιο του MVP της φετινής κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας για τον Βούλγαρο διεθνή που πήρε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ευρώπη με 3,7 εκατ. ευρώ ετησίως για 5 χρόνια επιστρέφοντας στον Ολυμπιακό έναν χρόνο αφότου βγήκε ο ίδιος ΜVP στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται πως ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού αλλά και του Κολοσσού, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν και ο Ολυμπιακός, ανανέωσε αυτό το καλοκαίρι με τη Μονακό για τρία χρόνια έναντι συνολικά περίπου 8 εκατ. ευρώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Mήτογλου: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα - Να αφήσουμε πίσω μας το σημερινό ματς»

Σπανούλης: «Οι Ουκρανοί ήταν μια ταχύτητα πάνω από εμάς, πρέπει να προχωρήσουμε - Δεν κοιτάμε τους συνδυασμούς»

Θ. Αντετοκούνμπο: «Eίναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά έτσι είναι η ζωή - Πάμε για τη Δευτέρα»

Αποκαρδιωτική Εθνική, παραδόθηκε στην εύστοχη Ουκρανία και το Μουντομπάσκετ απομακρύνεται

Βαθμολογία Εθνική: Έπεσε τελευταία η Ελλάδα και η πρόκριση στο Μουντομπάσκετ ζορίσει αρκετά!

Μπιτάτζε, Σενγκέλια, Μαμουκελασβίλι έκαναν… πάρτι και η καταιγιστική Γεωργία διέλυσε το Μαυροβούνιο

Ανανέωσε στην ΑΕΚ ο Μίγιοβιτς

Ολυμπιακός για Φαλ: «Πώς αποφασίστηκε να αλλάξει η εγκύκλιος για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου;»

Πρώτο φιλικό με τον ΠΑΟΚ στο Μέτσοβο για το Περιστέρι Betsson

Αντιπρόεδρος ΚΑΕ Ηρακλής: «Η πρότασή μας είναι για νέο γήπεδο»