Με τη Regular Season της Ευρωλίγκας να έχει ολοκληρωθεί, όλα είναι έτοιμα για τα playoffs αλλά και για την ανακοίνωση των βραβείων των κορυφαίων.

Ο Μάικ Τζέιμς, ένας από τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης, μίλησε σε μία εκπομπή της λίγκας τόσο για τις φιλοδοξίες του, όσο και για τον τρόπο που δίνεται το βραβείο του MVP.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν θέλει το MVP ή το πρωτάθλημα: «Μόνο το πρωτάθλημα, πραγματικά. Δεν έχω MVP αλλά δεν νομίζω ότι με βλάπτει με κανέναν τρόπο. Νομίζω ότι μερικές χρονιές θα μπορούσα να το είχα κερδίσει. Δεν με ενοχλεί και τόσο. Σίγουρα, δύο πρωταθλήματα, χρειάζομαι δύο».

Για την ψηφοφορία του MVP και τη συμμετοχή του κόσμου: «Όποιος ψηφίζει MVP ψηφίζει τον αγαπημένο του ή απλώς αυτόν που θα ήθελε να δει να κερδίζει και όχι αυτόν που πιστεύει ότι αξίζει. Μερικές φορές είναι ένας διαγωνισμός δημοτικότητας, δεν είναι πάντα δίκαιο. Δεν ξέρω αν οι οπαδοί πρέπει να έχουν ψήφο, για να είμαι ειλικρινής, γιατί τότε γίνεται αυτό που εξήγησα. Οι παίκτες είναι λίγο πιο αμερόληπτοι. Ακόμα κι αν δεν μου αρέσει ο παίκτης, θα τον ψηφίσω αν πρέπει να κερδίσει το βραβείο μόνο και μόνο επειδή πιστεύω ότι αυτός πρέπει να το κερδίσει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απέδρασαν από το Μιλγουόκι οι Μπουλς

Φωτογραφήθηκε με Ρέτσο-Σάλιακα και έδωσε φανέλα του ο Παπανικολάου

Γιασικεβίτσιους για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Να φτάσει μέχρι το τέλος η υπόθεση»

Μπαρτζώκας: «Διαφορετικά στοιχεία με Κόντσαρ, η κατάσταση με τον Ντόρσεϊ μάς υποχρέωσε να αποφασίσουμε γρηγορότερα»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρ

«Έδειξε ικανός για υπέρβαση ο Ολυμπιακός, έμεινε με το ''αχ'', αλλά δεν βγαίνει εκτός τροχιάς»: Το σχόλιο Ζέρβα

ΛεΝτέι και Σορτς μοιράστηκαν το βραβείο του MVP για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Εμφατική επιστροφή στις νίκες με κατοστάρα για τη Βαλένθια!

Μπαρτζώκας: «Είχαμε λίγες επιλογές, προσπαθήσαμε με μερικά τρικ, αλλά σταματήσαμε να τρέχουμε…»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Έπεσε στο 5-2 ο Ολυμπιακός, έπιασε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή η Φενέρ