Στο… σκοτάδι παραμένουν στη Μακάμπι σχετικά με τη διαθεσιμότητα του Γουέιντ Μπόλντγουιν αρχικά για το τρίτο ματς των playoffs με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει την Τρίτη στο Βελιγράδι. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο στο πρώτο ματς και απουσίαζε από το δεύτερο.

«Ο Μπόλντγουιν δεν επέστρεψε με την ομάδα από την Αθήνα στο Ισραήλ, αλλά πέταξε για την Κροατία προκειμένου να ακολουθήσει θεραπείες, για να ετοιμαστεί για το υπόλοιπο της σειράς. Η διαθεσιμότητά του για το Game 3 δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει», αναφέρει η Μακάμπι στην ιστοσελίδα της.

Τις προηγούμενες μέρες ισραηλινά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Μπόλντγουιν πολύ δύσκολα θα προλάβει το τρίτο ματς, δεδομένου ότι αναμένεται τη Δευτέρα στο Βελιγράδι, ενώ κάποιες ακόμη πιο… απαισιόδοξες πηγές ανέφεραν πως θα δώσει μάχη για να είναι έτοιμος στο πέμπτο ματς, αν υπάρχει τέτοιο.

Ο 28χρονος άσος φέτος έχει 17,9 πόντους, 4,9 ασίστ, 2,6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 19,6 στην αξιολόγηση σε 28:14 συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευρωλίγκα: Ορίστηκαν οι έδρες για τα παιχνίδια των ισραηλινών ομάδων με τις Φενέρ και Εφές

Η Euroleague εντυπωσιάστηκε από το ξέσπασμα στο Τ-Center τη στιγμή της πρόκρισης του Παναθηναϊκού!

MVP της 29ης αγωνιστικής ο Φρανσίσκο μετά το θρίλερ με Ολυμπιακό

Πετρίδης: «Σταθερά ασταθής ο Παναθηναϊκός-Φάουλ στον Χέιζ-Ντέιβις στο τέλος»

Χεζόνια για τις αποδοκιμασίες σε Σκαριόλο: «Δεν θέλουμε τέτοιες μ@@@@ιες!»

Σπανούλης: «Έχουμε μείνει με 11 παίκτες, χτύπησε και ο Μίροτιτς»

Δεν έφτασαν τα... όργια του Χέιζ-Ντέιβις: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού στο θρίλερ με την Παρί

Φαρίντ: «Εμείς πρέπει να φτιάξουμε την κατάσταση που δημιουργήσαμε, τα πάντα για νίκη με Ολυμπιακό»

Ταμπελίνι: «Κλασικά πράγματα, μετά τα παράπονα του Αταμάν τα σφυρίγματα ήταν υπέρ της μίας πλευράς»

Σερέλης: «Πιστεύουμε πως ίσως υπήρχε φάουλ στον Χέιζ-Ντέιβις, αλλά έπαιξαν καλύτερα από εμάς»