«Τρένο» στο Μόναχο η Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκανε μία πειστική εμφάνιση κόντρα στην Μπάγερν, της οποίας επικράτησε 77-70, με αποτέλεσμα να τη «διπλώσει» στις νίκες και να ανέβει στο 12-13, που τη διατηρεί γερά σε… τροχιά οκτάδας.

Κορυφαίος της «ομάδας του λαού» ήταν ο Γουίλμπεκιν με 19 πόντους, με τον Μπλακ να είχε 14 και τον Ρολ 11.

Από τους Βαυαρούς, που έπεσαν στο 12-13, ξεχώρισαν οι Γουίλιαμς και Μπαρτέλ με 17 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Ντέρμπι ήταν από το ξεκίνημά της η αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να ήταν μαζί, αλλά τη Μακάμπι να κλείνει προηγούμενη (17-18), την πρώτη περίοδο, χάρη σε καλάθι του Κέιν. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου έφτασε ακόμη και στο +5 (22-27), στο 17’, με την Μπάγερν να επιστρέφει (29-30) και τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 33-31.

Πολύ φορτσάτη μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Μακάμπι και με ένα 8-0 πήγε στο +10 (31-41). Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου εξακολουθούσε να είχε τα ηνία του ματς, με αποτέλεσμα να ξεφύγει ακόμη και στο +12 (42-54), στο 28’, με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου να τη βρίσκει στο +11 (47-58).

Μεγάλη αντεπίθεση έκανε στην τέταρτη περίοδο η Μπάγερν, με το ματς να έρχεται στο καλάθι (63-65), χάρη στον Γουίλιαμς, στα μισά. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου αντέδρασε και πήγε στο +8 (63-71), με τους Βαυαρούς να επιστρέφουν (70-74), στο 39’. Ωστόσο, το επιθετικό ριμπάουντ του Μπλακ και το τρίποντο του Ρολ «κλείδωσαν» τη νίκη για τη Μακάμπι που ήρθε με το τελικό 70-77.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 31-33, 47-58, 70-77



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»