Τι και αν βρέθηκε με την πλάτη στον... τοίχο στις αρχές της τέταρτης και τελευταίας περιόδου στο Βελιγράδι, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να προηγείται με +15 για το 82-67;

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έβγαλε πάθος και ψυχή πρωταθλητή και με ένα απίθανο επιμέρους σκορ 18-0 μέσα σε ένα 4λεπτο, έφερε τούμπα το ματς και προηγήθηκε με 85-82 επί των Ισραηλινών στο 35'!

Μεγάλος πρωταγωνιστής στην «πράσινη» αντεπίθεση ήταν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που πέτυχε σε αυτό το διάστημα οκτώ πόντους, με τους Μήτογλου (4π.), Ναν (3π.) και Μπράουν (3π.) να συνδέονται και αυτή με το αντίπαλο καλάθι!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»