Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε το break στο ΟΑΚΑ επικρατώντας 91-87 του Παναθηναϊκού AKTOR, στο πρώτο ματς των Playoffs.

Από ‘κει και πέρα, η «ομάδα του λαού» στερήθηκε σχεδόν σ’ όλο το τέταρτο δεκάλεπτο τον Γουέιντ Μπόλντγουιν. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ ζήτησε αλλαγή έπειτα από περίπου δύο λεπτά στην τελευταία περίοδο και έκτοτε δεν επέστρεψε στο παρκέ, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Σύμφωνα με τον Τύπο του Ισραήλ, οι πρώτες εκτιμήσεις για το πρόβλημα του Μπόλντγουιν είναι καθησυχαστικές, καθώς φέρεται να έχει αποφύγει τη ζημιά. Μάλιστα, υπάρχει αισιοδοξία στη Μακάμπι, ότι ο Αμερικανός μπορεί να είναι διαθέσιμος και στο δεύτερο ματς της σειράς (25/4), στο ΟΑΚΑ. Βέβαια, με τα τωρινά δεδομένα η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Ο Μπόλντγουιν ήταν εκ των κορυφαίων για την ομάδα του Όντεντ Κάτας στο πρώτο ματς, έχοντας 15 πόντους, 1 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευρωλίγκα: Ορίστηκαν οι έδρες για τα παιχνίδια των ισραηλινών ομάδων με τις Φενέρ και Εφές

Η Euroleague εντυπωσιάστηκε από το ξέσπασμα στο Τ-Center τη στιγμή της πρόκρισης του Παναθηναϊκού!

MVP της 29ης αγωνιστικής ο Φρανσίσκο μετά το θρίλερ με Ολυμπιακό

Πετρίδης: «Σταθερά ασταθής ο Παναθηναϊκός-Φάουλ στον Χέιζ-Ντέιβις στο τέλος»

Χεζόνια για τις αποδοκιμασίες σε Σκαριόλο: «Δεν θέλουμε τέτοιες μ@@@@ιες!»

Σπανούλης: «Έχουμε μείνει με 11 παίκτες, χτύπησε και ο Μίροτιτς»

Δεν έφτασαν τα... όργια του Χέιζ-Ντέιβις: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού στο θρίλερ με την Παρί

Φαρίντ: «Εμείς πρέπει να φτιάξουμε την κατάσταση που δημιουργήσαμε, τα πάντα για νίκη με Ολυμπιακό»

Ταμπελίνι: «Κλασικά πράγματα, μετά τα παράπονα του Αταμάν τα σφυρίγματα ήταν υπέρ της μίας πλευράς»

Σερέλης: «Πιστεύουμε πως ίσως υπήρχε φάουλ στον Χέιζ-Ντέιβις, αλλά έπαιξαν καλύτερα από εμάς»