Στα… μαλακά αναμένεται να πέσει ο Γουέιντ Μπόλντγουιν, για την «έκρηξη» που είχε κατά του διαιτητή στη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπασκόνια και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη Βιτόρια.

Ο Αμερικανός γκαρντ εξέφρασε άκομψα τον εκνευρισμό του με το άκουσμα της κόρνας στη Βιτόρια, πετώντας αρχικά την μπάλα προς το μέρος του Μάρτσιν Κοβάλσκι και στη συνέχεια κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, κολλώντας στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Τύπο του Ισραήλ η Ευρωλίγκα αναμένεται να επιπλήξει τον Μπόλντγουιν μόνο με πρόστιμο και όχι με αποκλεισμό. Άρα, αυτό σημαίνει ότι η «ομάδα του λαού» τον υπολογίζει κανονικά για την προσεχή αναμέτρηση με την Εφές (8/2).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ομιλία Αταμάν: «Ο Χουάντσο έπαιξε καταπληκτική άμυνα, καλή δουλειά φίλε»

Ρογκαβόπουλος: «Πιστεύουμε στην ομάδα και σε εμάς - Θα βρούμε έναν τρόπο και θα τα καταφέρουμε»

Μασιούλις: «Δεν με ενδιαφέρουν οι φήμες, είναι τιμητικό που τους θέλουν μεγάλες ομάδες»

Ράιτ: «Έχω πρόταση από την Μπαρτσελόνα αλλά είμαι συγκεντρωμένος στη Ζάλγκιρις»

Ρογκαβόπουλος: «Βγάλαμε τρομερή ψυχή και για αυτό τα καταφέραμε - Δεν με αγχώνει η κριτική»

Παναθηναϊκός: Η αποθέωση για τον Ναν στα αποδυτήρια και η ατάκα του Χουάντσο

Τα highlights από την υπερπολύτιμη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Φαρίντ: «Η ομάδα έχει αρκετή πίεση - Οι οπαδοί μας έδωσαν την έξτρα ενέργεια που χρειαζόμασταν»

«Μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της εξάδας, με ανατροπή που θύμισε Παναθηναϊκό του 2024»: Το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη

Ομπράντοβιτς: «Χάσαμε την υπομονή μας στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και το κάναμε εύκολο στον Παναθηναϊκό»