Χωρίς τον πολυτιμότερο παίκτη της κινδυνεύει να αγωνιστεί στο ματς της χρονιάς η Μακάμπι! Ο Γουέιντ Μπόλντγουιν δεν πέταξε χθες βράδυ με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για το Βελιγράδι, εν όψει του αυριανού αγώνα με την Μπασκόνια για τα play in της Ευρωλίγκας (20:00).

Αιτία, ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα, το οποίο δεν είναι εύκολο να λυθεί. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ, είναι αμφίβολο αν ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι σε θέση να πετάξει εγκαίρως για τη Σερβία, αλλά γίνονται μεγάλες προσπάθειες για να διευθετηθεί το ζήτημα. Στην καλύτερη περίπτωση, ο Μπόλντγουιν θα πετάξει απόψε για το Βελιγράδι, αλλά κι αν αυτό δεν συμβεί θα καταβληθεί προσπάθεια να μεταβεί στη Σερβία ακόμη κι αυθημερόν.

Ο 28χρονος πρώην άσος του Ολυμπιακού κάνει καταπληκτική σεζόν με 17,7 πόντους, 4,9 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ, 1,1 κλεψίματα και 19,5 στην αξιολόγηση κατά μέσο όρο.

Σημειώνεται πως αμφίβολη για το ματς της Τρίτης είναι η συμμετοχή και του Τζον Ντιμπαρτολομέο λόγω προβλήματος στον ώμο.

Η αποστολή της Μακάμπι πέταξε χθες βράδυ για το Βελιγράδι μετά από δύο ακυρώσεις πτήσεων, καθώς η έκρυθμη κατάσταση με το Ιράν οδήγησε σε αρκετές αλλαγές. Εν τέλει, ο Όντεντ Κάτας προπόνησε τους παίκτες του στην έδρα της Μακάμπι κι όχι στο Βελιγράδι, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Η Μακάμπι με νίκη την Τρίτη θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα playoffs, ενώ αν χάσει, τότε την Παρασκευή θα υποδεχτεί στο Βελιγράδι τον νικητή του Εφές-Βίρτους Μπολόνια διεκδικώντας το τελευταίο εισιτήριο των playoffs που οδηγεί σε ματσάρισμα με τη Ρεάλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Στο T-Center ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βλέπει το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα από τη σουίτα του

Πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ και… φλερτάρει με την εξάδα η Ζάλγκιρις!

Άφησε πίσω της τα κακώς κείμενα η Φενέρμπαχτσε και λύγισε την Ολίμπια Μιλάνο

Ζέρβας: «Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να κλειδώσει το πλεονέκτημα στη Βαλένθια»

Αποθεώθηκε στην επιστροφή στην «Ulker Sports Arena» ο Γκούντουριτς: Το υπέροχο βίντεο της Φενέρμπαχτσε

Χωρίς Χολμς και Τολιόπουλο η 12άδα του Παναθηναϊκού για Ερυθρό Αστέρα

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον κόσμο ενόψει Ερυθρού Αστέρα: «Ελάτε νωρίς, στηρίζουμε μόνο με τη φωνή μας»

Η αποθέωση Μπαρτζώκα, ο Μεντιλίμπαρ και η μαγεία Μιλουτίνοφ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μπασκόνια

Πετρίδης: «Ματς-τελικός για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Με νίκη ελπίζει για 6άδα, αντίθετα μπλέκει πολύ»

Ζέρβας: «Με στολή περιπάτου και κουρασμένος ο Ολυμπιακός, αλλά η δουλειά έγινε - Φοβερή σεζόν ο Μιλουτίνοφ»