Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί σπουδαία πορεία, αλλά τις τρεις προσεχείς αγωνιστικές δοκιμάζεται απέναντι σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με τον Φεντερίκο Μακέντα να προειδοποιεί μέσω της «Πράσινης» πως η ομάδα του θα είναι ανταγωνιστική και στα ντέρμπι. Ο Ιταλός φορ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική του κατάσταση δηλώνοντας πως νιώθει όλο και καλύτερα.

Αναλυτικά, ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για:

-την πορεία του Παναθηναϊκού: «Η ομάδα πηγαίνει καλά και πρέπει να συνεχίσει έτσι. Δεν είναι εύκολο να νικάς σε 6 αγώνες και να είσαι αήττητος στα πρώτα 7 ματς της σεζόν. Η ομάδα χρειάζεται να είναι έτοιμη. Είμαστε μία νεανική ομάδα, ξέρουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες, όμως πρέπει να πάμε εκεί με τη σωστή νοοτροπία, γνωρίζοντας πως μπορούμε να τους πληγώσουμε. Να είμαστε προσεκτικοί, αλλά να δείξουμε και στις άλλες ομάδες πως πρέπει να είναι κι αυτές προσεκτικές μαζί με εμάς».

-την αγωνιστική του κατάσταση: «Έχω αρχίσει να αισθάνομαι πολύ καλύτερα πλέον. Αυτό το ματς με τον Πανιώνιο, ήταν δύσκολο για όλους. Διότι όταν δεν έχεις παίξει για δύο εβδομάδες αυτό σου βγαίνει, αλλά προσωπικά νιώθω πλέον πολύ καλύτερα. Και στα μεγάλα ματς, θα είμαι ακόμα καλύτερος».

-τα ντέρμπι που ακολουθούν: «Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα τίποτα. Οι νεότεροι παίκτες, όλοι μας, έχουμε την ευκαιρία για να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε σε αυτά τα παιχνίδια. Εκεί βλέπεις και ξεχωρίζεις έναν καλό παίκτη. Στους μεγάλους αγώνες. Θα είναι τρία συναρπαστικά παιχνίδια και ανυπομονούμε ήδη για το επόμενο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR