Για δεύτερη φορά ως ποδοσφαιριστής του Asteras AKTOR και συνολικά για 6η στην καριέρα του, μαζί με άλλες τέσσερις που το έχει καταφέρει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Φεντερίκο Μακέντα βρήκε τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.

Οι Αρκάδες κατόρθωσαν να επιστρέψουν από το εις βάρος τους 3-1, έχοντας δεχθεί ανατροπή από το πρώτο μέρος, αλλά ευτύχησαν να εξασφαλίσουν βαθμό από ένα φαινομενικά... χαμένο ματς (3-3).

«Ορισμένα πράγματα τελικά δεν αλλάζουν ποτέ. Έχει έρθει η ώρα ν' ανεβάσουμε τον πήχη» έγραψε ο Ιταλός στα social media.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Λίγες αλλαγές από τον Νίκολιτς στο Αγρίνιο»

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός - Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»

Βαθμολογία Super League: Mόνιμος κάτοικος 4άδας ο Λεβαδειακός, ανάσα για ΟΦΗ, «βουλιάζουν» ΑΕΛ Νοvibet & Πανσερραϊκός