Τουλάχιστον οχτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπειτα από επίθεση ισλαμιστών εξτρεμιστών σε ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα της Σομαλίας, Μογκαντίσου.

Αρχικά σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη στο ξενοδοχείο στο οποίο συχνάζουν κρατικοί αξιωματούχοι και επιχειρηματίες, ενώ αμέσως μετά ακούστηκαν πυρά όπλων, σύμφωνα με το Reuters. Η έκρηξη οφειλόταν σε παγιδευμένο αυτοκίνητο με εκρηκτικά, το οποίο ανατινάχθηκε έξω από το ξενοδοχείο.

Ακολούθησε δεύτερη έκρηξη, ενώ ένοπλοι εισέβαλλαν στο ξενοδοχείο, σύμφωνα με αξιωματικό της αστυνομίας. «Μαχητές με πολυβόλα μας ρίχνουν από την οροφή του ξενοδοχείου», είπε ο αστυνόμος Α΄ της σομαλικής αστυνομίας Οσμάν Αλί στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Ένας ιδιωτικός φρουρός είπε από την δική του πλευρά ότι και η δεύτερη έκρηξη οφειλόταν σε ένα αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικές ύλες που ανατινάχθηκε, όπως και η πρώτη.

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιράν: Έξι νεκροί στις μεγαλύτερες διαδηλώσεις των τελευταίων τριών ετών

Σοβαρός τραυματισμός 16χρονου από πυροβολισμό στην Πρέβεζα - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Κραν Μοντανά: Στους 47 οι νεκροί – Αγνοούνται 16 Ιταλοί

Τροχαίο με 2 τραυματίες στην Αθηνών-Λαμίας: Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία στο ύψος της Βαρυμπόμπης

Τραγωδία στην Ελβετία: Πώς ξεκίνησε η φωτιά - Μαρτυρίες για «βεγγαλικά» σε μπουκάλια σαμπάνιας

Ταγιάνι: H φωτιά στο Κραν Μοντανά ενδέχεται να προκλήθηκε από πυροτεχνήματα

Κινητοποίηση των ελληνικών διπλωματικών αρχών στην Ελβετία μετά την έκρηξη στο Κραν Μοντανά

Ολλανδία: Παρανάλωμα του πυρός εκκλησία του 1884 στο Άμστερνταμ – 2 νεκροί από πυροτεχνήματα

Ρεβεγιόν άνευ… αλκοόλ - «Πρωτοχρονιάτικο» σαφάρι από την Τροχαία στην Αττική: 6.129 αλκοτέστ, θετικά τα 62

Οι νέες τιμές των διοδίων στους αυτοκινητόδρομους της Δυτικής Ελλάδας - Τι αλλάζει από σήμερα