Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια για το μακελειό που έγινε σε σχολείο του Τέξας, με θύματα 17 παιδιά και δύο δασκάλες, αριθμός που-δυστυχώς-πιθανώς να αυξηθεί τις επόμενες ώρες από τους τραυματίες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης, ο 18χρονος Σαλβαδόρ Ράμος, πυροβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε ένα 10χρονο κοριτσάκι, την Αμερί Τζο Γκάρθα, την ώρα που προσπαθούσε να καλέσει την άμεση δράση, μετά την εισβολή του μακελάρη στο σχολείο.

Η γιαγιά του αδικοχαμένου κοριτσιού δήλωσε σοκαρισμένη: «Μπήκε στην αίθουσα και φώναξε στα παιδιά ‘θα πεθάνετε!’. Η εγγονή μου είχε το κινητό της και πήγε να καλέσει την άμεση δράση (911), αλλά αντί να της το αρπάξει απλώς, εκείνος την πυροβόλησε. Καθόταν δίπλα στην καλύτερη φίλη της και εκείνη γέμισε με το αίμα της», τόνισε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης φορούσε αλεξίσφαιρο, ενώ κρατούσε τουλάχιστον ένα τουφέκι και ένα περίστροφο, τα οποία είχε αγοράσει ανήμερα των 18ων γενεθλίων του. Ο μακελάρης σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς που ακολούθησε μετά το μακελειό στο σχολείο. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά, δήλωσε νωρίτερα ο κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ. Σύμφωνα με αξιωματικό της αστυνομίας, που ανέλαβε να διενεργήσει την έρευνα, ο Σαλβαδόρ Ράμος έδρασε μόνος του, ενώ αναζητούνται τα κίνητρα της επίθεσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη 66χρονος ο οποίος έβρισε και έσπρωξε αστυνομικό στον Πειραιά επειδή του έκοψε πρόστιμο

«Τρόμος» στις ΗΠΑ: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στη μέση του δρόμου - Δείτε βίντεο

Εντυπωσιακό βίντεο διάσωσης της Πολεμικής Αεροπορίας από πετρελαιοφόρο κοντά στη Ρόδο

Νεκρός ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών των Φρουρών της Επανάστασης σε ισραηλινή επιδρομή

Μητσοτάκης: Μετά τις εκλογές του 2027 εισηγούμαι ασυμβίβαστο μεταξύ υπουργού και βουλευτή

Τούρκοι αναλυτές: «Αν οι Έλληνες θέλουν πόλεμο, είμαστε έτοιμοι όπως σε Κύπρο και Ίμια»

Artemis II: Η αποστολή φτάνει σε ιστορική προσέγγιση στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης

Μέση Ανατολή: Μπαράζ εκατέρωθεν επιθέσεων παρά το τελεσίγραφο Τραμπ - 10 νεκροί στον Λίβανο, θύματα σε Ιράν και Ισραήλ

Συνελήφθη 15χρονη για επίθεση σε τρεις ανήλικες στη Θεσσαλονίκη

Χίος: Πέντε σοβαρά εγκαυματίες στο νοσοκομείο – Ενδείξεις ότι κατασκεύαζαν ρουκέτες