Ο Κλοντ Μακελελέ πρόλαβε να περάσει στην ομάδα του την ψυχή που εμφάνιζε ο ίδιος στο χορτάρι και ο Asteras AKTOR έφυγε με βαθμό από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (1-1), παρότι έπαιζε με δέκα.

Ο παλαίμαχος χαφ έκανε μία ανάρτηση στο Instagram μέσω της οποίας εξέφρασε τα συναισθήματά του για το ντεμπούτο του, τονίζοντας πως είναι έτοιμος για ένα όμορφο ταξίδι, όμως χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο να εξοικειωθεί.

Η ανάρτηση του Γάλλου προπονητή των Αρκάδων:

«Αυτό είναι ένα σημαντικό, θετικό αποτέλεσμα, ειδικά με βάση τις συνθήκες του παιχνιδιού.

Είναι ακόμη νωρίς για μένα: να εξοικειωθώ περισσότερο με το στυλ της ελληνικής Super League, τους ανθρώπους του συλλόγου και φυσικά τους παίκτες που σιγά σιγά γνωρίζω και το αντίστροφο.

Αυτό το νέο ταξίδι στην καριέρα μου είναι ένα ταξίδι που αγκαλιάζω με ταπεινότητα και αυτοπεποίθηση»
.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκοψε το βίντεο του Λανουά η ΕΠΟ - Ποιους λόγους επικαλείται!

«Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τετέ η διοίκηση της Γκρέμιο, τις επόμενες ημέρες το ραντεβού με τον ατζέντη»

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»