Ο Ολυμπιακός «ποδοπάτησε» την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ανεβαίνοντας μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας ότι όταν παίζουν με αυτόν τον τρόπο είναι ανίκητοι, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Σάσα Βεζένκοφ μετά την επική του εμφάνιση!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα την ανάπτυξη του Βεζένκοφ. Και όταν πήγε στο ΝΒΑ τον υποστήριζα και ήθελα να μείνει και να τα πάει καλά. Αλλά ήξερα πως όταν πήρε την απόφαση να επιστρέψει, θα δημιουργήσει προβλήματα στους αντιπάλους. Νομίζω πως το δεύτερο μισό της σεζόν θα είναι σπέσιαλ όχι μόνο για εμάς, αλλά και για αυτόν. Είναι ευλογημένος. Δεν έχει σημασία τι κάνουν οι άλλοι, εκείνος ορίζει τη μοίρα του.

Δεν πίστευα το πόσους πόντους σκοράραμε. Είχαμε πολλούς εύκολους πόντους. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο επιθετικοί. Δε νομίζω πως υπάρχει ομάδα που μπορεί να μας κερδίσει όταν παίζουμε έτσι.

Αν νικήσουμε και τη Ρεάλ, θα είναι σαν να βρισκόμαστε ήδη στο Final Four. Είμαι εδώ αρκετά χρόνια, έχω δει πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά θα νιώσω πως θα είμαστε πρώτοι με άνεση αν νικήσουμε τη Ρεάλ. Αλλά υπάρχουν πολλές ομάδες που παίζουν καλά»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το Παναθηναϊκός-Μονακό

Σλούκας: «Πολύ καλή ομάδα η Βαλένθια, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να φοβηθεί κάποιον»

Γιαννακόπουλος: «Δεχθήκαμε ανήθικη κριτική, τα αστέρια ξέρουν πότε να λάμψουν δυνατά»

Το ζευγάρι που θα βγάλει τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στα playoffs της Ευρωλίγκας - Πότε είναι τα ματς των Πειραιωτών

Κλάιμπερν και Πάντερ πήραν τον πρώτο τελικό και η Μπαρτσελόνα... πλησιάζει στον Ολυμπιακό!

Αταμάν: «Όλοι έπαιξαν για την ομάδα - Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα η Βαλένθια»

Μαρκοϊσβίλι: «Δώσαμε όλα όσα είχαμε παρά τις δυσκολίες, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν πιο πεινασμένος»

«Το κλειδί της νίκης με τη Μονακό και τι πρέπει να κάνει με Βαλένθια»: Το σχόλιο Πετρίδη μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού

Φαρίντ: «Στόχος είναι ο τίτλος - Αν νομίζατε πως ήμουν καλός τον Νοέμβριο, περιμένετε να με δείτε τώρα»

Σορτς: «Ήταν δύσκολος και μακρύς δρόμος, ψάχναμε ο ένας τον άλλον - Σήμερα έκαναν όλα κλικ»