Μία απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο Σακίλ ΜακΚίσικ στην ιστοσελίδα «basketnews.com».

Εκεί, ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι θύμιζε... ζωολογικό κήπο, που πάντως δεν τον ενοχλούσε ιδιαίτερα.

Από 'κει και πέρα, τόνισε πως η βελτίωση των «πράσινων» θα επηρεάσει θετικά και την ομάδα του Πειραιά, ενώ δήλωσε ότι την επόμενη σεζόν θέλει να είναι ακόμη πιο αποτελεσματικός στα τρίποντα.

«Όσο περισσότερο μιλάς για τα λέιζερ, τόσα περισσότερα αγοράζουν. Είμαι ΟΚ με αυτό. Δεν τους νοιάζει τίποτα, είναι σαν… ζωολογικός κήπος. Κάθε φορά που πηγαίνουμε εκεί, καταλαβαίνω την αντιπαλότητα, όμως την ίδια στιγμή, ας δείχνουμε και λίγο σεβασμό. Βρισκόμαστε τόσο κοντά στους οπαδούς, είναι απίστευτο και είναι και άβολο. Εγώ το λατρεύω, όμως κάποιοι συμπαίκτες μου μάλλον όχι και τόσο. Συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό, είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι στη σωστή ομάδα τη σωστή στιγμή, επειδή κερδίζουμε. Τα πράγματα είναι πάντα καλά όταν κερδίζεις», ανέφερε σχετικά για τα ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ ο Αμερικανός στην ιστοσελίδα «basketnews.com».

Όσον για το αν περιμένει τον Παναθηναϊκό να είναι καλύτερος την επόμενη σεζόν: «Φυσικά θα είναι καλύτεροι. Ελπίζω δηλαδή, θα έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ. Θα έχουν έναν σπουδαίο προπονητή και οι αγώνες απέναντί τους θα είναι πιο ανταγωνιστικοί. Αυτό θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό όλων μας».

Για τον ίδιο: «Στόχος μου είναι να επιστρέψω βελτιωμένος και να πάρω ακόμη περισσότερες ευθύνες την επόμενη σεζόν. Τώρα θα πάω στις ΗΠΑ, θα χαλαρώσω λίγο και θα επιστρέψω στο γήπεδο, σουτάροντας συνέχεια τρίποντα και ελεύθερες βολές. Μου αρέσει που μου δίνουν το τρίποντο. Σουτάρω συνέχεια στην προπόνηση μαζί με τον Αϊζάια (σ.σ. Κάναν) και γι’ αυτό οι προπονητές με εμπιστεύονται. Στο ελληνικό πρωτάθλημα είχα πολύ καλά ποσοστά. Απλά, πρέπει να έχω τα ίδια και στην Ευρωλίγκα. Αλλά δεν φοβάμαι να πάρω το σουτ. Ο προπονητής με πιστεύει. Επίσης, όταν είμαι στο “ένας με έναν” δεν σκέφτομαι κανέναν. Ξέρω ότι στο πρωτάθλημα κανείς δεν μπορεί να με μαρκάρει σ’ αυτή τη συνθήκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Αν χρειαστεί, υπάρχει πλάνο για να φύγουν οι Έλληνες»: Η ενημέρωση του Άρη για την Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι

Λαρεντζάκης: «Η νοοτροπία μας στο παρκέ πρέπει να αλλάξει - Οπωσδήποτε καλύτερο πρόσωπο και περισσότερη χημεία»

Διέλυσε τον Πανσερραϊκό και στρέφεται στα playoffs ο Παναθηναϊκός

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Ομέρ Γιούρτσεβεν

«Πώς κλέβεις το βραβείο μου;» - Το βίντεο του Χέιζ-Ντέιβις για την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό!

Αμφίβολος ο Ρογκαβόπουλος για το επόμενο ματς με το Μαυροβούνιο

Τολιόπουλος: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αστοχία σε καμία ομάδα μου - Όλοι θέλουμε να βρισκόμαστε στην Εθνική»

Σπανούλης: «Δεν θα καταστρέψουμε το σύμπαν για μια ήττα - Ο Τολιόπουλος είχε να παίξει 4 μήνες»

Καλαϊτζάκης: «Έδειξαν να το θέλουν περισσότερο»

Νίκολιτς: «Μια πραγματικά μεγάλη νίκη σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα»