Η Μάκλσφιλντ μένει για πάντα στις χρυσές στιγμές της ιστορίας του Κυπέλλου Αγγλίας με το σοκ που προκάλεσε στον φετινό 3ο γύρο της διοργάνωσης, πετώντας εκτός συνέχειας την κάτοχο του τροπαίου, Κρίσταλ Πάλας, παρότι αγωνίζεται στην 6η κατηγορία της χώρας!
Με το σφύριγμα της λήξης, ο κόσμος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει με τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους σήκωσαν στους ώμους για να τους αποθεώσουν και να τους χαρίσουν αναμνήσεις από αυτό το μοναδικό μεσημέρι του Σαββάτου, 10 Ιανουαρίου 2026.
Όσον αφορά την Πάλας, ο Γκέχι πήγε προς το μέρος των οπαδών για να συζητήσει και να απολογηθεί για το κάζο, ακούγοντας τα παράπονά τους. Την ίδια στιγμή, ο Γουέιν Ρούνεϊ, που βρισκόταν στο γήπεδο, δάκρυσε on camera για την επιτυχία του αδερφού του, καθώς ο μικρότερος, Τζον Ρούνεϊ, είναι ο προπονητής της Μάκλσφιλντ.