Στη σημερινή αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την Καλλονή μίλησε ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα και τα αποτελέσματα που έχουν οι Αγρινιώτες στους τελευταίους τους αγώνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής χαφ στο Novasports

«Δεν το σκεφτόμαστε ξεχωριστά, ούτε το σκεφτόμαστε διαφορετικά μετά το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι τη φετινή σεζόν και το βαρύ σκορ εις βάρος μας. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα στην έδρα μας, έχοντας κερδίσει τον Παναιτωλικό και δεν έχει να χάσει κάτι, μόνο να κερδίσει.

Προέρχεται από μία αλλαγή προπονητή και προσπαθεί να κερδίσει το χαμένος έδαφος και θα τα παίξει όλα για όλα. Εμείς αν είμαστε προσεκτικοί, χρειάζεται να δουλέψουμε και να διαβάσουμε καλύτερα τον αντίπαλό μας. Επειδή παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα και μακάρι να γεμίσει όλο το γήπεδο.

Θα είναι Σάββατο και σε καλή ώρα το ματς, και θα μας δώσει ώθηση ο κόσμος. Αν μπούμε από την αρχή πιεστικά και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους και επιβάλουμε το ρυθμό μας, εμείς θα καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είμαστε σε καλή στιγμή, μη το ματιάσουμε που λέμε, και ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο καλά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τετέ η διοίκηση της Γκρέμιο, τις επόμενες ημέρες το ραντεβού για τον ατζέντη»

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»

Στη Βραζιλία ο Τετέ, απάντησε σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Γκρέμιο