Με τον πλέον ιδεατό τρόπο εξελίχθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες για τον Νεϊμάρ μέσα στην πατρίδα του, καθώς με δικό του εύστοχο χτύπημα πέναλτι η Βραζιλία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ωστόσο θα αργήσει ακόμα να επιστρέψει στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Αιτία για την παρατεταμένη παρουσία του στη Βραζιλία είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την εθνική Ανδρών της Βραζιλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα στο Εκουαδόρ την 1η Σεπτεμβρίου και στις 6 του ίδιου μήνα με την Κολομβία με την Κολομβία, έπειτα από σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Λουίς Ενρίκε.

Βάσει αυτών των δεδομένων, ο Βραζιλιάνος που υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2021 με τους Καταλανούς, θα συμπληρώσει 107 μέρες απουσίας από τη Βαρκελώνη, καθώς το νωρίτερο που μπορεί να επιστρέψει στη… βάση του είναι στις 8 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βραζιλιάνος την περσινή αγωνιστική περίοδο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Μπαρτσελόνα, στις 24 Μαΐου με τον τελικό του Copa del Rey με αντίπαλο τη Σεβίλλη (2-0 νίκη των Καταλανών).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μουρίνιο για Μπερνάρντο: «Ο καημένος ήταν διακοπές και γύρισε σε χαμηλή φυσική κατάσταση» - Τι είπε για Βινίσιους

Φιλική νίκη της Ρεάλ επί της Φερεντσβάρος στο ντεμπούτο του Μπερνάρντο Σίλβα

Μπαρτσελόνα: Νίκη επί της Νότιγχαμ με Ραφίνια, ήττα από Ουντινέζε στο ιδιαίτερο τουρνουά του Ούντινε

Συγκινεί η Μπαρτσελόνα για τον πατέρα του Μέσι: «Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη»

Τα συλλυπητήρια της Ρεάλ Μαδρίτης στον Μέσι για την απώλεια του πατέρα του

Σιμεόνε για Άλβαρες: «Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη, ο σύλλογος έχει πάρει την απόφασή του»

Τέλος από τη Μίλαν μετά από 7 χρόνια ο Μπενασέρ που κλείνει στην Αλ Γκαράφα

Μεγάλος μεταγραφικός στόχος της Ράγιο Βαγεκάνο ο Ικάρντι

Διέψευσε τη μετακίνηση του γιου του στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι (video)

Μοριέντες: «Δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για τον Ρόδρι η Ρεάλ, μην μας περνάνε για ηλίθιους»