Ο Ολυμπιακός αναχώρησε χθες για τον «τελικό» της Πέμπτης με τη Μάλαγα χωρίς Περπέρογλου και Πρίντεζη, αλλά και η Ουνικάχα έχει τα δικά της πολύ σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Νικ Κέινερ-Μέντλεϊ, Σέρχι Βιδάλ και Ράφαελ Χετσχάιμερ. Οι δύο πρώτοι πιθανώς να προλάβουν το ματς της επόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά όλα δείχνουν πως χάνουν τη μάχη με το χρόνο για το προσεχές ματς του Top 16. Μικροπροβλήματα τραυματισμών, που δεν τους επιτρέπουν να είναι στο καλύτερη δυνατό επίπεδο φυσικής κατάστασης, έχουν και οι Τζέισον Γκρέιντζερ, Κάρλος Σουάρεθ και Φραν Βάσκεθ, που πάντως θα παίξουν κανονικά.

Στο μεταξύ, η αποστολή του Ολυμπιακού διανυκτέρευσε την Τετάρτη στη Ρώμη και σήμερα μεταβαίνει στη Μάλαγα, όπου το βράδυ θα προπονηθεί στο «Μαρτίν Καρπένα».

Από το μέτωπο του Μπόμπι Μπράουν δεν υπάρχει κάτι νεότερο, αφού αναμένεται η απάντησή του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλησε να βάλει «φρένο» στη μεταγραφολογία και αυτός ήταν ο λόγος που χθες δήλωσε πως «αυτή τη στιγμή δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν παίκτη». Ο Αμερικανός γκαρντ εξακολουθεί να έχει ενδοιασμούς γιατί δεν θέλει να κλείσει την πόρτα στο ΝΒΑ (παρακολούθησε τα ξημερώματα από κοντά τον αγώνα των Λέικερς με τους Νικς) αλλά και στην αγορά της Κίνας που προσφέρει μεγάλα συμβόλαια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανηγύρισε οριακή νίκη κόντρα στην Μπάγερν και έρχεται φορτσάτη στο ΣΕΦ η Βιλερμπάν

Επιβλητική εμφάνιση στο Κάουνας και επιστροφή στις νίκες για την Εφές!

Ιτούδης: «Από τις καλύτερες ομάδες της τελευταίας δεκαετίας στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, μεγάλο τεστ για εμάς»

Κεκλεισμένων των θυρών το Μπαρτσελόνα-Μακάμπι για την 20ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας

Ανακοίνωσε sold-out για την αναμέτρησή της με τον Παναθηναϊκό η Ζάλγκιρις

Αταμάν: «Η Χάποελ είναι η καλύτερη ομάδα στη Euroleague, θα είναι ''κλειδί'' τα μεγάλα σουτ»

Το καλωσόρισμα στον Μόρις και η παρακάμερα του Ολυμπιακού από την αναμέτρηση με τη Βαλένθια

Με Σλούκα και Χολμς κόντρα στη Χάποελ ο Παναθηναϊκός AKTOR

Φαρίντ: «Ξαναβρήκαμε ρυθμό μετά τη... “γροθιά” στα δόντια από τη Φενέρ - Είμαι συνηθισμένος στα πολλά παιχνίδια»

Χέρμπερτ για την Μπάγερν Μονάχου: «Είναι άλλα τέσσερα ματς σε επτά ημέρες, αλλά πρέπει ν' αρχίσουμε να κερδίζουμε»